Cine va face parte din echipa lui Antonescu la alegerile din PNL?

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 07:071596 citiri
Cine va face parte din echipa lui Antonescu la alegerile din PNL?
Foto: Reuters

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit marti seara la persoane care-i sustin proiectul politic pentru Congresul din 5-7 martie si pe care-i vede in echipa sa: Victor Paul Dobre, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Alina Gorghiu, Diana Tusa, Cristina Pocora, Cristian Busoi.

Crin Antonescu a precizat, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca, in acest moment, este sustinut de oameni care la congresul de anul trecut l-au votat pe Calin Popescu Tariceanu, dar care si-au schimbat optiunea dupa rezultatele la prezidentialele din 2009.

El a precizat ca o parte dintre ei se vor regasi in echipa sa din 2009 si l-a dat drept exemplu pe Victor Paul Dobre, precum si pe Romeo Stavarache, care l-a votat pe Tariceanu la congresul trecut, desi ulterior i-a fost coordonator al campaniei electorale.

Intrebat de alti oameni care-i sustin proiectul politic, Antonescu s-a referit la Varujan Vosganian si Norica Nicolai. Cat priveste oamenii mai tineri pe care ar dori sa-i propulseze "in varf", presedintele PNL a vorbit despre Alina Gorghiu, Diana Tusa, Cristina Pocora si Cristian Busoi.

"Nu am dat intamplator trei doamne sau domnisoare, ca sa nu se mai spuna ca nu prea iubim femeile in politica, ba le iubim foarte tare si le incurajam, sunt oameni care fac fiecare in actiunea lui, in activitatea lui, circumscriptia lui, fac ceva din aceasta reforma. Sigur nu pot intra toti la un moment dat in conducerea unui partid, pentru ca la nivelul conducerii se imbina foarte multe eelemente, aceasta conducere trebuie sa aiba autoritate", a spus el.

Antonescu a tinut sa asigure ca, in echipa sa, nu va aparea nimeni care are vreun grad de rudenie cu el si nici cineva a carui prezenta "mira pe cineva din PNL".

"Nu e cazul, as vrea sa am posibilitatea sa aduc oameni noi in echipa, va asigur ca acesti oameni noi, daca voi reusi sa-i aduc, nu vor starni mirarea nimanui, nu va trebui sa povestesc multa vreme sau chiar deloc cine sunt ei pentru ca vor fi personalitati importante cu optiuni politice liberale, cu experienta de management public din societatea romaneasca", a explicat liderul PNL.

"Nu exista niciun om in partid in sensul de apropiat, de om dependent de mine. Eu niciodata nu am fost omul si nu sunt omul nimanui si nu am avut, si nu am oamenii mei", a adaugat el.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News