Ce va face Crin Antonescu daca nu e favorit la prezidentiale in sondaje

Joi, 17 Iulie 2014, ora 09:32
3516 citiri
Ce va face Crin Antonescu daca nu e favorit la prezidentiale in sondaje
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, sustine ca forul care va decide candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale este Delegatia Permanenta.

"Desemnarea unui candidat e o decizie politica. Probabil se va spune 'avem sondajele, deci il propun pe Iohannis ca are mai mult'. Trebuie sa fie un vot. Aceasta decizie trebuie asumata, e o decizie politica. Vreau ca decizia PNL sa fie luata de cei mandatati. Asta e democratia! Aceasta decizie trebuie asumata clar de delegatia permanenta", a spus Crin Antonescu, la Realitatea TV.

Crin Antonescu e decis sa fie printre numele care vor fi luate in considerare de catre Delegatia Permanenta, chiar daca vor exista sondaje in care el nu va fi cel mai bine plasat.

Antonescu, despre Iohannis prezidentiabil: Este usor favorit si in fata mea

"Indiferent care vor fi rezultatele sondajelor, voi supune si candidatura mea la vot. Si, daca sondajul arata ca Iohannis are 29% si eu mai putin, candidatura mea ramane la dispozitia colegilor si ei voteaza", a afirmat Antonescu.

In ceea ce priveste fuziunea PNL cu PDL, Antonescu a vorbit de nasterea unui partid "fara acte", dar care in rest este bine articulat, cu "un nume, statut, program".

"Din cate inteleg, in 26 iulie vor avea loc congrese, unul al nostru, unul PDL si unul comun care va consacra, la nivel politic, o fuziune. Se va naste un partid care nu are acte, dar care are un nume, statut, program. Am vazut ca e foarte probabil ca numele sa fie PNL", a incheiat fostul presedinte al PNL.

La sfarsitul lunii iunie, liberalii si l-au ales presedinte de partid pe Klaus Iohannis si au votat pentru fuziunea cu PDL. Dupa ce la sfarsitul lunii mai Crin Antonescu a anuntat ca intentioneaza sa se retraga din cursa pentru Cotroceni, acesta a revenit asupra deciziei si a spus ca este dispus sa candideze la prezidentiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Crin Antonescu candidat decis Delegatie Permanenta, #Antonescu vot Delegatie permanenta presedinte, #Antonescu vot Delegatie Permanenta sondaj , #PNL
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Ce va face Crin Antonescu daca nu e favorit la prezidentiale?
Poza sevastian
sevastian
rank 1