Ce le-au urat liderii USL romanilor pentru 2014

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 12:15
2276 citiri
Ce le-au urat liderii USL romanilor pentru 2014
Foto: agenda.ro

Cei trei lideri ai USL, Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin le-au adresat romanilor urari prin intermediul Facebook.

Astfel, Crin Antonescu le ureaza romanilor sa aiba un an 2014 mai bun decat cel care s-a incheiat si le cere sa fie optimisti chiar daca "anul care vine este unul plin de provocari si de momente importante".

"Doresc sa le urez tuturor romanilor gandurile mele cele mai bune, sanatate, bucurie si speranta ca anul ce va veni va fi mai bun si mai prosper. Anul ce se incheie a fost unul greu, insa trebuie sa fim optimisti si sa avem incredere in forta noastra ca popor, ca fiind uniti avem sansa de a avea un viitor mai bun. 2013 a fost anul in care, dupa o perioada grea prin care Romania a trecut, am reusit sa reparam o parte dintre nedreptatile facute romanilor si sa le oferim speranta pentru o viata mai buna!.

In noul an vom continua pe drumul inceput si ne vom respecta angajamentele asumate in fata romanilor care ne-au acordat increderea lor in 2012. Anul care vine este unul plin de provocari si de momente importante", a scris presedintele PNL pe pagina sa de Facebook.

Si Victor Ponta a facut urari de an nou pe reteaua de socializare, multumind pentru laude si incurajari, dar precizand ca a incercat sa inteleaga si sa isi insuseasca si criticile.

"Inteleg ca am, in egala masura, o datorie fata de toti cei care traiesc azi in Romania! Imi doresc ca in 2014 eu sa fiu mult mai bun (continuand lucrurile de succes si invatand din sfaturile bune sau din propriile greseli) - si urez tuturor liniste, sanatate si o viata mai buna! Stiu ca trebuie sa imi dedic toata energia pentru dialog si constructie si ma bazez in acest proiect pe toti romanii!", se arata in postarea premierului.

La randul sau, presedintele PC Daniel Constantin a apreciat ca anul 2013 a fost "anul renasterii increderii si sperantei".

"Anul ce tocmai se incheie a fost un an cu multe reusite dobandite prin eforturi considerabile. Deasemenea, 2013 a fost, in opinia mea, anul renasterii increderii si sperantei pentru multi romani.

Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Pentru anul care urmeaza va doresc tuturor sa aveti parte de sanatate, liniste, impliniri si multa putere de munca! La multi ani, dragi romani!", a postat Daniel Constantin pe Facebook.

C.B.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Crin Antonescu urari Facebook 2014, #lideri USL urari 2014 , #Victor Ponta