Antonescu ii da replica lui Basescu: I-o fi dor de suspendare

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 20:44 5519 citiri

Liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, raspunde acuzatiilor aduse, luni, de Traian Basescu, dupa ce seful reprosat a acuzat ca Sorin Rosca Stanescu, Dan Voiculescu si Victor Ponta au planuit sa il invinovateasca de tradare de tara.

"Deja cred ca e in stare sa declare orice. Pe mine ma acuza? Nu cred... Eu ma astept la multe de la domnul Basescu, dar sa ma acuze pe mine de inalta tradare, nu. (...) Il acuza pe Ponta de inalta tradare? Tara trece prin momente grele, va spun sincer", a spus Crin Antonescu, luni seara, la Palatul Parlamentului.

Totodata, atunci cand jurnalistii l-au intrebat despre acuzatii de tradare de tara aduse de presedinte, Crin Antonescu i-a rugat sa precizeze despre ce presedinte este vorba, adaugand ca "suntem o tara de presedinti".

"I-o fi dor de suspendare, dar nu avem in vedere acest lucru", a adaugat Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca ar fi existat planul unei campanii de denigrare a lui, insa presedintele liberal Crin Antonescu nu ar fi implicat in ea.

Basescu, acuzatii extrem de grave: Urmareau sa ma invinovateasca de tradare de tara, Ponta e implicat

"Cred ca pozitia PNL a fost corecta, presupunand ca ar fi fost adevarate acele docuemte, in mod cert un candidat nu se ocupa de plati. Nu a fost o campanie prezidentiala.

-Nu am nici un motiv sa suspectez ca ar fi fost implicat Crin Antonescu in pregatirea acestei campanii, dar n ceea ce priveste ministrul Stroe, nu le pot proba", a spus seful statului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News