Antonescu: USL a votat impartirea colegiilor. Putem vorbi de "Tratatul de la Murighiol"

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 15:56 3623 citiri
Foto: Ghimpele.ro

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, la Murighiol, ca Uniunea Social Liberala si-a votat impartirea colegiilor parlamentare, in Comitetele Nationale Executive ale fiecarui partid, el vorbind despre "tratatul de la Murighiol".

"Aceasta formula negociata de colegii nostri, de echipele din fiecare partid, a fost votata in forurile de decizie, Comitetele Nationale Executive ale partidelor. Ramane ca intr-un termen foarte scurt fiecare partid, alianta din cadrul Uniunii sa desemneze candidatii respectivi, etapa care urmeaza", a spus Antonescu.

El a precizat ca, dintr-un anumit "patriotism local", s-ar bucura sa numeasca aceste negocieri "pactul" sau "tratatul de la Murighiol" si a aratat ca aceste discutii au dovedit inca o data coeziunea si capacitatea partidelor din USL de a duce la bun sfarsit negocieri "grele".

Antonescu a mai spus ca toate criteriile avute in vedere au expresia unei formule rationale, cu discernamant, pornindu-se de la ideea ca fiecare din partidele care reprezinta USL sa castige la aceste alegeri parlamentare.

Presedintele PNL a mai spus ca multe lucruri nu s-au discutat la Murighiol, acestea urmand a intra in dezbaterea altor "echipe de negociere", in zilele care urmeaza.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Comisia de integritate I V Stalin
rank 5
Un fel de tratat de la Yalta între urmaşii degeneraţi ai satrapilor