Antonescu spulbera speculatiile: Nu-l pun pe Basescu premier

Autor: Ana Ilie
Duminica, 17 Noiembrie 2013, ora 20:00 5373 citiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a negat din nou, duminica seara, speculatiile presedintelui fondator PC, Dan Voiculescu, potrivit carora s-a apropiat de presedintele Traian Basescu. Antonescu a aratat ca are nevoie de voturile electoratului lui Basescu, nu de presedinte.

"De alegatorii sau simpatizantii domnului Basescu e posibil ca orice candidat sa aiba nevoie", a spus Antonescu la Romania Tv, insa a subliniat: "Nu-l pun pe Basescu premier".

In ceea ce-i priveste pe ceilalti parteneri de coalitie, Antonescu a avut cateva lucruri de clarificat. In urma declaratiilor vicepremierului Liviu Dragnea, care a spus ca PSD si-a luat "pumni in cap" de la PNL, Antonescu a aratat ca lucrurile nu stau asa. "Eu nu-mi aduc aminte sa fi dat pumni in cap PSD. Daca sunt oameni in PSD care spun despre relatia mea cu PSD ca astia sunt pumni, sa fie sanatosi".

Antonescu a amintit si ca a candidat in acelasi judet ca si Dragnea: "Am candidat impreuna in Teleorman, ceea ce nu trebuie interpretat, am avut fiecare voturi ale lui si multe acolo, si mai mult decat atata am fost imrpeuna antrenati in conducerea unei campanii la nivel national".

Nici al treilea partener de coalitie nu a scapat de lamuririle lui Antonescu. "Am vazut ca domnul Voiculescu are ambitii de reeducare a mea (...) Noi ne vedem de treaba inainte, avem USL inainte, daca e si domnul Voiculescu pe acolo, nu putem... sa emigram din Romania, ce sa facem?". Interventia vine dupa ce Voiculescu a scris, pe blog, ca ca Antonescu s-a repozitionat ferm impotriva lui Traian Basescu, in urma interventiei sale.

"Dupa ce ieri am sanctionat public frivolitatea unor colegi din USL care, in ultima vreme, intrasera intr-un joc al seductiei cu Traian Basescu, Crin Antonescu a declarat ca: 'PNL a fost adversarul permanent si radical si va ramane adversarul lui Traian Basescu, al sistemului politic al lui Traian Basescu pana cand acest sistem va fi eliminat' ", a scris Voiculescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News