Antonescu si Ponta, o noapte la hotel

Vineri, 09 Mai 2014, ora 08:31
4677 citiri
Antonescu si Ponta, o noapte la hotel
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Fostii parteneri din USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, si-au petrecut noaptea de joi in acelasi hotel, la Bistrita.

Liderii PNL si PSD, aflati in vizite electorale in teritoriu, au fost cazati joi noapte in singurul hotel de cinci stele din Bistrita, transmite Mediafax.

Crin Antonescu a precizat ca este vorba doar despre o coincidenta de agende, neavand vreo intalnire programata cu seful Executivului.

"Daca intalnesc pe ulita sau intr-un loc oarecare oameni cunoscuti le dau buna seara. Nu am in sensul acesta nicio restrictie. Nu am, pe de alta parte, in seara aceasta, nicio intalnire programata cu domnul Ponta (...) Este o coincidenta de agende. Sigur, asta ar putea sa-mi trezeasca o anumita nostalgie fiindca ultima oara cand am fost in Bistrita am fost tot impreuna cu domnul Ponta, cu alti domni, dar nu ne putem lasa prada mult, cand facem politica, nostalgiilor", a declarat liderul liberal, citat de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a sosit joi seara la Bistrita. Biroul de presa al Guvernului anunta ca acesta are programata vineri o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta, unde va inaugura sectiile de Obstetrica si Neonatologie, reabilitate cu bani de la UE. Apoi va merge la compania Leoni, o firma germana de cablaje, si in final va participa la ceremonialul militar de plecare a Companiei KAF GDA in teatrul de operatii din Afganistan.

Relatiile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-au deteriorat vizibil dupa ruperea de facto a USL si plecarea liberalilor din Guvern, culminand cu acuzatii reciproce de corutie si pact cu Traian Basescu.

Antonescu: Ponta e prizonierul baronilor - un Nastase in epoca de sfarsit

Intrebat miercuri seara daca exclude o colaborare cu PSD, Crin Antonescu a tinut sa sublinieze ca exclude "ceea ce se vinde pe piata in mod fraudulos - refacerea USL sau invierea USL".

Antonescu: E exclusa ipoteza ca PNL sa se intoarca cu coada intre picioare la usa PSD

"USL nici nu traieste, nici nu are cum sa invie", a declarat acesta amuzat, adaugand ca, totusi, PSD ii "pacaleste pe multi" sustinand acest lucru si subliniind foarte limpede: "E exclusa ipoteza ca PNL sa se intoarca cu coada intre picioare la usa PSD".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Antonescu Ponta vecini Bistrita, #Antonescu Ponta hotel Bistrita , #Victor Ponta