Antonescu si Nicolai neaga zvonurile despre demiterea lui Orban de la minister

Miercuri, 18 Iunie 2008, ora 15:34925 citiri
Antonescu si Nicolai neaga zvonurile despre demiterea lui Orban de la minister

Crin Antonescu si Norica Nicolai sustin ca nu s-a discutat despre demiterea lui Ludovic Orban de la Ministerul Transportului, in reuniunea conducerii partidului.

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca nu ar fi normal ca Ludovic Orban sa fie schimbat de la minister si a adaugat ca situatia nu s-a discutat la Biroul Politic Central, pentru ca "nu ar fi existat motive" si nici nu a sesizat vreo presiune in aceasta directie, relateaza, miercuri, NewsIn.

Cat priveste declaratia publica facuta de Calin Popescu Tariceanu la sfarsitul sedintei de luni, conform careia se va folosi "de toate prerogativele, inclusiv de cele de premier, pentru a obtine rezultate bune la parlamentare".

La randul sau, vicepresedintele PNL Norica Nicolai a refuzat sa faca vreun comentariu in legatura cu sanctionarea lui Ludovic Orban inainte de sedinta Delegatiei Permanente a partidului.

Nicolai a negat ca ar fi existat discutii despre schimbarea presedintelui PNL Bucuresti de la conducerea Ministerului Transportului si a sustinut ca in mod "categoric" o astfel de decizie nu ar fi normala.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News