Antonescu: Sansele lui Iohannis au crescut. Greselile lui Ponta, considerabil mai mari

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 22:31 3365 citiri

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca, in opinia sa, sansele lui Klaus Iohannis in cursa electorala pentru Cotroceni sunt "considerabile" si ca au crescut, tinand cont ca greselile lui Victor Ponta si ale celor din jurul acestuia sunt considerabil mai mari decat cele ale lui Iohannis.

Intrebat daca s-a mai gandit in privinta implicarii in campania lui Klaus Iohannis, Crin Antonescu a declarat ca nu s-a gandit si ca nu se va implica in campania liderului PNL.

"Nu am avut discutii sau negocieri cu domnul Iohannis", a mai spus Antonescu.

Antonescu: Iohannis nu primeste automat votul meu, dar are sanse sa-l obtina

El a precizat ca a avut mai multe discutii cu Vasile Blaga, ca si cu alti colegi, ceea ce este un lucru normal.

Intrebat daca mai asteapta sa il convinga profilul lui Klaus Iohannis, Crin Antonescu a replicat sec: "Nu". El nu a dorit sa mai faca alte comentarii pe acest subiect.

Antonescu a mentionat insa ca sansele ca Iohannis sa castige alegerile sunt "considerabile".

"Este o batalie, acum cred ca este clar pentru toata lumea si care va fi turul doi si cine va participa la el. Cred ca este o batalie deschisa. Domnul Ponta a pornit favorit, din diverse motive, dar greselile facute de domnul Ponta si de cei din jurul sau sunt considerabil mai mari decat greselile facute de domnul Iohannis.

In sensul acesta, cred ca sansele au crescut", a comentat Crin Antonescu raportul de forte inaintea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News