Antonescu, despre prezidentiale: Candidatul lui Basescu nu are nicio sansa

Duminica, 30 Martie 2014, ora 15:23 2986 citiri
Foto: Realitatea TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, duminica, despre alegerile prezidentiale, explicand ca din punctul sau de vedere Traian Basescu nu are un candidat destul de puternic ca sa ii ia locul.

"Care e tinta lui Basescu, ce mai poate aspira sa fie? Are un asemenea candidat si atata putere, incat sa propulseze un om care sa castige? Fireste ca nu, candidatul lui Basescu nu are nicio sansa", a spus Antonescu in cadrul unui discurs sustinut la Pitesti.

Liderul PNL a adaugat ca aceste alegeri vor fi unele de mobilizare si care ii vor face castigatori pe cei care "care pun o credinta, un proiect mai presus de promisiuni bugetare care oricum nu s-au onorat si nu se vor onora".

Dragnea: In PNL e o tulburare foarte mare. Daca Antonescu nu stie, este foarte rau

Crin Antonescu le-a transmis colegilor sai ca pentru PNL este un moment decisiv.

"Suntem intr-un moment atat de greu si intr-un moment decisiv, pentru ca noi am decis ca PNL intre a deveni un partid de mana a doua, satelit al PSD si intre a-si juca sansa extraordinara de a conduce Romania a ales-o pe a doua", a mai spus seful liberalilor.

Crin Antonescu a adus in discutie si alegerile din 2009, cand, spune el, principala grija a lui Traian Basescu a fost ca el sa nu poata ajunge in turul II.

"Care a fost grija principala a lui Basescu? Aceea de a ajunge Mircea Geoana in turul II ca sa se intample ce s-a intamplat. PSD-isti au facut ce au putut si era si legitim, au facut prin Rus, Sarbu, Hrebenciuc, Voiculescu, prin sondaje ca nu cumva sa intre Antonescu in turul II", a mentionat Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News