Antonescu: Ponta prefera sa vorbeasca despre tricoul lui Basescu, decat despre Duicu (Video)

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 14:19 3076 citiri
Foto: B1 Tv

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca prim-ministrul Victor Ponta prefera sa vorbeasca despre tricoul cu inscriptia PMP imbracat de presedintele Traian Basescu, decat despre locuri de munca.

"As remarca cu mahnire ca, parca si mai mult decat in alte randuri, forte politice importante si actori politici majori - ma refer aici la premier sau la presedinte - nu doar ca refuza sa discute despre subiect, despre politicile europene.

(...) Creeaza un fel de taraboi pentru a bloca orice discutie, pentru a nu mai lasa loc, fac o zarva enorma pentru a nu se mai auzi cei care incearca sa discute despre asta. Sar cu parasuta, foarte bine", a spus liderul liberal, citat de B1 Tv.

Antonescu: Lui Iohannis nu putea sa-i dea ordine Ponta sau sa-i zica "fa!"

"Domnul Ponta prefera sa vorbeasca despre tricoul cu PMP al lui Basescu, decat despre locuri de munca, despre Duicu sau alte subiecte, iar domnului Basescu ii convine sau are iluzia ca e convenabil sa se dea liderul opozitiei si parintele unui mare partid de viitor", a mai afirmat Crin Antonescu.

Antonescu: Situatia in care a ajuns Basescu, in tricoul acela, e un lucru trist

De asemenea, presedintele PNL a comentat si reclamatiile la CCR pe care si le-au facut cei doi lideri romani - premierul Ponta si presedintele Basescu.

"Sigur presedintele nu poate fi chiar asa la propriu un agent de campanie. Mai lipseste sa il vedem lipind afise", a mai precizat liderul liberal.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com