Antonescu: Nu vom accepta transformarea USL intr-o mosie a lui Ponta (Video)

Joi, 13 Februarie 2014, ora 17:38
3754 citiri
Antonescu: Nu vom accepta transformarea USL intr-o mosie a lui Ponta (Video)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus joi ca, "daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea USL intr-un fel de mosie a lui Victor Ponta sau intr-un fel de USD mai mare, se insala".

Liderul liberal a tinut sa faca precizarea referindu-se nu doar la presedintele PSD, ci si la liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, si presedintele PC, Daniel Constantin.

"Un singur lucru trebuie sa fie clar si pentru Victor Ponta, si pentru Ilie Sarbu, si pentru Daniel Constantin, si pentru toata lumea: PNL a facut in anumite conditii si a cerut votul romanilor pentru USL. Daca cineva crede ca PNL, cumintel asa, va accepta transformarea USL intr-un fel de mosie a lui Victor Ponta sau intr-un fel de USD mai mare, se insala", a declarat presedintele PNL, la Antena 3, citat de Mediafax.

Tensiuni in USL: Ilie Sarbu avertizeaza PNL ca Antonescu poate pierde sefia Senatului

"Noi nu vrem sa rupem Uniunea, noi am facut niste propuneri in limitele intelegerii initiale, pe locurile noastre.

(...) Impasul din acest moment tine de incercarea domnului Ponta de a impune o alta structura a Guvernului, cu alt numar de vicepremieri, cu alte raporturi de forta, ceea ce sigur ca pentru noi nu este acceptabil", a adaugat Crin Antonescu.

Acesta a mai afirmat ca Victor Ponta penduleaza "intre propunerea corecta si legitima a PNL, a lui Klaus Iohannis in guvern, si pretentiile domnului Voiculescu si presiunile domnului Voiculescu asupra sa de a inventa in mod caraghios pozitii de vicepremier pentru partide care sunt asa precum PC".

Aflat intr-o vizita privata in strainatate, presedintele Senatului a explicat ca, daca social-democratii isi doresc noi discutii USL pana luni, acestea pot fi purtate cu prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis, care "are deplin mandat": "Deci nu e niciun fel de problema, nu e niciun fel de criza, nu ma cauta Victoria Nuland, e in ordine totul. Nu sunt negocieri in derulare care s-au intrerupt din cauza plecarii mele din tara".

Ponta il asteapta pe Antonescu sa se intoarca in tara: Iata mesajul pe care i-l transmite

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, le-a transmis liberalilor ca exista riscul ca liderul lor, Crin Antonescu, sa piarda pozitia de presedinte al Senatului, in contextul tensiunilor dintre PSD si PNL din ultimele zile.

Situatia lui Iohannis ramane in aer. Solutia lui Ponta: Fiecare partid din USL sa aiba un vicepremier

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, marti seara, dupa sedinta USL sustinuta impreuna cu primii doi oameni din PNL - presedintele Crin Antonescu si prim-vicepresedintele Klaus Iohannis - ca a propus ca toate cele patru partide de guvernamant sa fie reprezentate la nivel de vicepremier, lucru cu care liberalii nu au fost de acord.

Cei doi lideri ai USL - Victor Ponta si Crin Antonescu - s-au atacat in nenumarate randuri in ultimele zile, presedintele PNL spunand despre premier ca "s-a dus la Barroso sa-i dea lista de comenzi, ca la chelneri", in timp ce presedintele PSD a spus despre Crin Antonescu ca a stat in preajma lui Traian Basescu si are acelasi limbaj ca seful statului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Antonescu USL mosie Ponta, #Antonescu atac Ponta, #Antonescu PNL mosie USL , #Victor Ponta
Comentarii
M
mister pedros
rank 5
Poza schmit
schmit
rank 5
Bravo Anton...trage-o,ca si tu ai inghitit mult