Antonescu: Nu comentez ce face Basescu

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 20:37 1881 citiri
Foto: Arhiva

Copresedintele Uniunii Social - Liberale, Crin Antonescu, a declarat, duminica dupa-masa, ca nu comenteaza actiunile presedintelui Traian Basescu, ci interesul sau este indreptat catre cetatenii Romaniei.

"Nu comentez ce face presedintele, comentez ce fac cetatenii Romaniei, comentam la noapte rezultatul alegerilor si chiar nu mi se pare semnificativ daca presedintele a fost sau nu tocmai in ziua asta la Carrefour", a declarat copresedintele USL, Crin Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a iesit, duminica dupa-amiaza, la cumparaturi intr-un supermarket din Bucuresti, iar apoi a stat la o cafea cu jurnalistii care se dusesera dupa el.

Basescu a monopolizat ziua alegerilor: tur de televiziuni si cafea cu jurnalistii

"Duminica sunt napastuit, ce vrei? Fac cumparaturi pentru toata saptamana", a spus presedintele jurnalistilor, in timp ce se afla la casa. De altfel, in timp ce se afla la casa, el l-a apostrofat pe un jurnalist care ii putea intrebari. Basescu i-a cerut sa aiba "eleganta" sa astepte sa iasa din magazin si i-a explicat ca nu poate raspunde pentru ca are de "calculat si de achitat".

Dupa ce a platit, presedintele i-a invitat pe jurnalisti la o cafea, cu conditia ca acestia sa lase camerele de filmat si reportofoanele la distanta. Cu toate acestea, Basescu a acceptat invitatia redactiilor de a intra in direct de pe telefoanele reporterilor.

Intrebat de faptul ca iese intotdeauna la cumparaturi dupa vot, presedintele a precizat ca a primit lista de la sotie. "Pai na, tu crezi ca nevasta-mea tine cont de alegeri? Mi-a dat listuta si mi-a aratat directia", a declarat Traian Basescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea.

"Pe listuta am avut apa minerala, paine, unt, rosii, castraveti, morcovi, albitura pentru ciorba, fructe, banane (...) salata verde. Si trebuie sa spun ca n-am luat salata olandeza, am luat salata romaneasca, rosii romanesti, castraveti romanesti", a mai spus seful statului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News