Antonescu, mesaj catre "cristoii, turcestii si gusii" lui Basescu: USL nu se va rupe

Joi, 07 Iunie 2012, ora 21:15
4600 citiri
Antonescu, mesaj catre "cristoii, turcestii si gusii" lui Basescu: USL nu se va rupe
Foto: Antena 3

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, cu ocazia unui miting USL desfasurat la Romexpo, ca Uniunea Social Liberala este o alianta intre PSD, PNL, PC si "cateva milioane de romani", care va ramane unita.

"Am spus foarte limpede ca USL, adica alianta intre PSD, PNL, PC si cateva milioane de romani va ramane unita", a afirmat Crin Antonescu, joi seara, cu ocazia mitingului USL, in fata sustinatorilor social liberali.

Liderul PNL a vorbit si despre "catelusi lui Basescu, toti cristoii, toti turcestii, toti gusii", care au spus ca Victor Ponta nu va ajunge niciodata premier si ca USL nu va avea niciodata 50% in alegeri.

Alegeri Locale 2012

"Noi, USL, am dat jos un guvern incompentent si corupt, iar astazi prim-ministrul guvernului nostru se numeste Victor Ponta - zis si facut. De partea noasta sunt cei mai multi dintre romani, nu uitati asta niciodata. Stim sa stam uniti impreuna. Suntem la capatul unei campanii electorale in care aproape toate cuvintele par a se fi spus. Daca ar fi un singur cuvant sa vi-l spun, acel cuvant este Unitate", a subliniat Crin Antonescu.

Acesta a mai spus ca, "avand buletin de Bucuresti, de sector 3, voi scrie clar Sorin Oprescu si Robert Negoita".

Antonescu: Catelusilor bine hraniti ai propagandei lui Basescu le-a cam pierit glasul

Liderul PNL Crin Antonescu le-a transmis "catelusilor bine hraniti ai propagandei lui Basescu", carora le-a "cam pierit glasul" ca USL nu se va "rupe" decat atunci cand "hoti si mincinosi ca Basescu nu vor mai fi in politica".

Antonescu si-a continuat, astfel, cursul declaratiilor din campanie. In week-end, la Drobeta Turnu Severin a spus ca principalele dorinte ale USL sunt "Jos PDL! Jos Basescu! Jos mafia!".

Alegeri Bucuresti 2012

"Acum aproape doua luni, nici doua luni, cred, pe 7 aprilie, am avut fiecare dintre cele trei partide componente ale Uniunii Social Liberale cate un congres, la Romexpo si la finalul acelui congres ne-am intalnit cu totii si am spus acolo ce ne dorim. Ne dorim, pe scurt: Jos PDL! Jos Basescu! Jos mafia!

Am spus ca vrem un guvern al Uniunii Social Liberale, condus de Victor Ponta. Am spus ca vrem o victorie coplesitoare a Uniunii Social Liberale in alegerile locale si parlamentare, cand vor fi, si prezidentiale", a spus Antonescu, prezent sambata la un miting electoral la Drobeta Turnu Severin.

"Asa cum faceau de mai bine de un an de zile, toti catelusii bine hraniti ai propagandei lui Basescu, ne-au ironizat o data in plus, si-au batut joc de noi o data in plus", a continuat co-presedintele USL.

USL a organizat un miting de proportii, joi seara, la Romexpo, cu trei zile inainte de alegerile locale din 10 iunie, la care au participat, printre altii, Victor Ponta, Crin Antonescu sau Sorin Oprescu.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Crin Antonescu alegeri USL, #Crin Antonescu miting USL, #Crin Antonescu catelusi Traian Basescu, #miting USL Romexpo, #alegeri locale USL , #presedinte PNL