Antonescu: Merkel sa-l ia pe Basescu in Germania, sa se joace acolo (Video)

Miercuri, 04 August 2021, ora 18:4610357 citiri
Antonescu: Merkel sa-l ia pe Basescu in Germania, sa se joace acolo (Video)

Crin Antonescu sustine ca ar fi avut suficiente motive sa isi dea demisia dupa decizia CCR, fiind dezamagit in perioada cat a fost presedinte interimar de foarte multe persoane, in special lideri importanti de peste hotare, dar a preferat sa lupte in continuare impotriva regimului Basescu alaturi de cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru suspendare.

In acest context, liderul PNL a formulat un atac foarte dur la adresa cancelarului german Angela Merkel, careia i-a sugerat sa-l ia in tara sa pe Traian Basescu, unde sa-l lase sa se "joace" cum vrea.

"Doamna Merkel sa-l ia pe Basescu in Germania, doar e o tara mare si prospera. Sa-i dea acolo o bucatica de pamant, lui si PDL-ului, sa se joace acolo", a precizat Crin Antonescu in cadrul unei emisiuni la Antena 3.

In ceea ce-i priveste pe liderii PDL, Crin Antonescu i-a catalogat drept "paraziti" si "viermisori" pe langa Parchetul General.

"Cei de la PDL, aceasta secta, aceasta crescatorie de paraziti, de viermisori de pe langa Parchet, au aratat clar cum ei dicteaza in tara asta impotriva legii. A iesit Blaga, un vames, si a demonstrat cum se poate ordona unor primari", a mai precizat Crin Antonescu.

Afirmatiile au fost facute in contextul in care CCR a decis, marti, ca referendumul de demitere a lui Traian Basescu, organizat in 29 iulie, este valid din punct de vedere al organizarii, dar ca nu s-a atins pragul de prezenta.

Judecatorii au constatat, in a patra sedinta pe marginea referendumului, ca scrutinul este valid din punct de vedere al organizarii, dar ca nu s-a indeplinit conditia de cvorum.

Decizia a fost luata cu cvorumul legal, cu 6 la 3.