Antonescu: Melescanu coabiteaza cu cine vrei si nu vrei

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 21:283714 citiri
Antonescu: Melescanu coabiteaza cu cine vrei si nu vrei
Foto: Realitatea TV

Liderul PNL Crin Antonescu i-a ironizat, vineri, in cadrul Ligii alesilor locali ai partidului, pe Adriana Saftoiu pentru ca l-a criticat la televizor si pe Teodor Melescanu pentru afirmatiile privind coabitarea cu Traian Basescu.

"O alta colega (n.r. Adriana Saftoiu) poate sa se duca la televizor si sa afirme ca sunt mai rau decat Basescu. Pe Basescu il cunoaste bine, pe mine mai putin. Nu stiu daca sa fiu flatat si ceva imi spune ca domnia sa a admirat rautatea asta a lui Basescu. Ma crede mai rau decat Basescu, inseamna ca nu-s de colea in ochii dumneaei", a spus Antonescu.

Liberalul a mentionat ca, spre deosebire de Traian Basescu, el nu a ascultat telefoane, nu a facut dosare, nu a injurat ziaristii si nu i-a facut intampinari lui Teodor Atanasiu pentru a-l pune apoi pe Sorin Frunzaverde ministru.

El a criticat-o pe colega sa de partid si pentru afirmatiile publice ale acesteia conform carora niciodata Antonescu nu va deveni presedinte. "Problema noastra acum asta e? Sa ne asiguram pe noi sau adversarii ca o sa ies eu sau nu presedinte? Problema mea este ca la aceste alegeri locale sa facem saltul la talia de partid de 25-30%", a spus liderul PNL.

Melescanu coabiteaza de cand se stie cu cine vrei si cu cine nu vrei

Criticile acestuia l-au vizat si pe Teodor Melescanu, caruia i-a reprosat afirmatiile conform carora se poate coabita cu Traian Basescu.

"Aici, hai sa nu ne pacalim ca nu suntem toti diplomati. Unii suntem oameni prosti, din popor, eu de exemplu. Coabitare in sens tehnic, in sens frantuzesc e una, si coabitarea pe care ne-o povesteste domnul Melescanu intr-un interviu, taman acum cand murim noi de gat cu Basescu, domnul Melescanu, pe care si explica, cica si cand eram la guvernare, noi ne certam cu Basescu, era foarte greu, dar pana la urma gaseam solutiile bune pentru tara. Pai cum le gaseam? Faceau dosar doamna Saftoiu cu domnul Basescu lui Atanasiu. Noi il retrageam pe Atanasiu. Ei il puneau pe Frunzaverde si gaseam solutia.

O umileau pe Norica Nicolai prin toata tara, batjocorind-o cu dosarul. Venea el si ni-l dadea pe tava pe Predoiu. Il puneam pe Predoiu, se termina criza. In fine, nu-i o gluma asta, asta-i la propriu. Il injura domnul presedinte pe domnul Melescanu. Domnul Melescanu nu se supara si coabitarea e gata. Si nu doresc sa coabitez asa", a spus Antonescu.

El a subliniat ca nu acesta este mesajul pe care liberalii trebuie sa-l transmita.

"Ca un baiat rau si needucat, o spun foarte clar: dl Melescanu, pentru ca asta e profesia, de diplomat, coabiteaza de cand se stie cu cine vrei si cu cine nu vrei. Eu nu coabitez decat cu valorile pe care le-am angajat si doar pe care le servesc. Ceea ce nu inseamna, dupa cum s-a dovedit si cu prilejul acelei constructii a guvernului din umbra, ca nu pretuiesc virtutile diplomatice ale domnului Melescanu. Dar acum nu e o chestiune de diplomatie, ci e o chestiune de Ministerul apararii, ca sa spun asa, adica de razboi", a mai spus presedintele PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News