Antonescu: Locul lui Chiliman este in afara PNL (Video)

Autor: Ana Ilie
Joi, 26 Iulie 2012, ora 21:52
11918 citiri
Antonescu: Locul lui Chiliman este in afara PNL (Video)

Presedintele interimar, Crin Antonescu, fost lider al PNL, a comentat schimbul de replici de duminica dintre Andrei Chiliman si actualul presedinte al liberalilor, Daniel Chitoiu, afirmand ca locul lui Chiliman este in afara partidului.

"Dl Andrei Chiliman, daca era corect, s-ar fi informat, l-ar fi intrebat direct pe dl Chitoiu. Dl Chiliman a facut un gest pe care nu ma mai apuc eu sa il calific. Sper ca actuala conducere sa-l trimita pe dl Chiliman in afara PNL", a spus Antonescu, joi seara, la Realitatea TV.

Chiliman ii cere explicatii lui Chitoiu: Nu puneti interesul politicianist mai presus de interesul romanilor

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, liberalul Andrei Chiliman, a trimis, joi, o scrisoare deschisa adresata presedintelui interimar al PNL Daniel Chitoiu, in care ii cere explicatii in legatura cu protocolul incheiat de liderii USL cu reprezentantii unor organizatii ale societatii civile, prin care s-ar decide desfiintarea unor institutii ca DNA, CCR sau ANI.

Chitoiu neaga intelegeri USL- CNSC privind desfiintarea CNSAS, CCR si ANI

Crin Antonescu a mai povestit cum a reusit sa patrunda premierul Victor Ponta in vila Dante, despre care a sustinut ca ar fi fost renovata pentru presedintele suspendat, Traian Basescu. Intrucat SPP-ul nu i-a permis intrarea, l-a sunat pe Antonescu, care a vorbit la SPP si a obtinut permisiunea pentru Ponta.

"Premierul nu s-a dus din prima zi, dar la un moment dat s-a dus. M-a sunat si mi-a spus ca a vrut sa vada ce e acolo: 'Nu pot sa intru pentru ca SPP are un regim special. Vorbeste cu ei!'. Am vorbit cu directorul SPP, mi-a spus ca poate sa intre...", a povestit Antonescu la Realitatea Tv.

In opinia lui Antonescu, nu este important daca vila era sau nu pregatita pentru Basescu, ci ca "intr-o perioada declarata de austeritate pentru foarte multe milioane de cetateni s-au facut cheltuieli pe picior mare despre care stiau si premierul Boc si presedintele Basescu, care a vadit o grija asupra deciziilor bugetare si politicilor de austeritate; este un exemplu spectaculos si revoltator ca bugetul public a gasit in aceasta perioada resurse pentru cheltuieli de lux".

"Poate nu e pentru Traian Basescu, dar nu ne interteseaza. Problema e ca s-au cheltuit sume exorbitante pe timpuri de austeritate...Traian Basescu care intreaba si un caine maidanez ce e cu el si nu e starpit, nu vedea zi de zi cum creste acolo fara sa intrebe...", a mai spus Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Crin Antonescu vila Basescu, #Crin Antonescu Ponta vila Dante , #presedinte interimar