Antonescu: Intre 5 si 7 liberali au votat Guvernul, nu 25. Ponta umfla si el, e o aberatie

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 19:08
2115 citiri
Antonescu: Intre 5 si 7 liberali au votat Guvernul, nu 25. Ponta umfla si el, e o aberatie
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Bacau, ca au fost intre cinci si sapte parlamentari PNL care au votat pentru investirea Guvernului Ponta III, intre care si Radu Stroe, insa a precizat ca persoanele in cauza nu vor fi excluse sau sanctionate.

Liderul PNL a fost intrebat daca exista probleme legate de unii parlamentari PNL care ar fi votat in favoarea Cabinetului Ponta III marti in plenul Parlamentului.

Guvernul Ponta 3 a fost votat. Criza continua

"Parlamentarii nostri au votat la vedere, liderii si viceliderii de grup au facut o numaratoare, cu oarecare precizie va putem spune ca au fost intre cinci si sapte voturi din cei 150 de parlamentari, nu au fost toti prezenti, dar au fost putini absenti, doi-trei.

Intre cinci si sapte voturi au fost pentru investirea Guvernului, nicidecum ce din nou domnul Ponta - ca nu am cum sa evit - umfla si el aici... Stie dansul ca au fost 25, este o aberatie. Intre cinci si sapte (parlamentari PNL au votat Guvernul Ponta III - n.red.), nu vor fi sanctionati acesti oameni, pentru ca acest vot a insemnat, ca am si discutat deja cu ei, vreo doi au si anuntat inainte intentia asta - am avut discutii - cum ar fi domnul Radu Stroe.

Din pacate, acest vot a exprimat niste nemultumiri de cu totul alt ordin, sa zicem neintelegeri sau chiar conflicte chiar intre parlamentari si seful de organizatie", a declarat Antonescu.

Guvernul Ponta 3 a depus juramantul. Basescu: Tineretea aduce mai multa fantezie la guvernare

Liderul PNL a precizat ca ii pare "putin neserios" din partea parlamentarilor respectivi sa-si manifeste nemultumirea printr-un vot in favoarea Guvernului, "dar se mai intampla si din astea".

El a mentionat ca votul exprimat marti de parlamentarii PNL care au sustinut Guvernul Ponta III nu este un motiv de excludere si vor exista discutii cu acestia pentru a lamuri lucrurile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Crin Antonescu guvern Ponta 3, #ministri Guvern Ponta PNL, #parlamentari PNL Guvern Ponta 3 , #PNL
Comentarii
Poza Carrandash
Carrandash
rank 1
Poza OTTOman
OTTOman
rank 4
"Intre 5 si 7 liberali au votat Guvernul, nu 25..."