Antonescu il ironizeaza pe Ponta: Incearca sa ne convinga ca Oprea e Iohannis travestit

Marti, 25 Februarie 2014, ora 23:04
3325 citiri
Antonescu il ironizeaza pe Ponta: Incearca sa ne convinga ca Oprea e Iohannis travestit
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a ironizat marti seara pe prim-ministrul Victor Ponta, declarandu-l totodata "principalul vinovat" pentru ruperea USL.

"Il consider pe Victor Ponta principalul vinovat", a spus Crin Antonescu, in conferinta de presa sustinuta dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, in cadrul careia s-a votat iesirea liberalilor de la guvernare si in urma careia PNL a cerut demisia premierului.

"Domnul Ponta incearca sa convinga ca de fapt domnul Oprea este domnul Iohannis travestit, ca suntem tigrul Europei. (...) Domnul Ponta guverneaza ce guverneaza, dar cu un ochi se uita la usa. Daca vin liberalii la guvernare, facem 35 de ministere", a comentat presedintele liberal, ironic.

Crin Antonescu: USL si-a incetat existenta. Cerem demisia lui Victor PontaI

De asemenea, acesta a ironizat si tonul pe care presedintele PSD a facut un apel catre liberali, marti, sa ramana la guvernare: "Emotia lui Ponta cred ca l-a facut pe Basescu sa paleasca de invidie".

In plus, Crin Antonescu a spus ca se poate intalni de oricate ori vrea cu presedintele Traian Basescu, fara sa fie nevoit sa il informeze pe premier.

"Ma pot intalni de 120 de ori pe zi cu Traian Basescu si daca vreau nu informez. Nu dau raportul nici la domnul Ponta, nici la altcineva. Eu nu pot discuta de responsabili decat de omul care este la vedere", a mai declarat liderul PNL.

Antonescu: Interventia lui Ponta a fost de efect teatral, face parte din oamenii politici gata sa planga

Acesta considera ca "e corect" ca Victor Ponta sa demisioneze: "Domnul Ponta crede probabil ca nu este cazul si va arunca o serie de ocari. Daca decide sa nu vina sa ceara o noua investitura si carpeste un guvern, sa o faca mai repede, dar sa nu astepte 45 de zile".

"Sa renunte la tentativa de miturire politica, sa puna un guvern. Altfel, lucrurile tind sa se prelungeasca", a completat liderul PNL, care a sustinut ca Victor Ponta "se arunca in bratele UDMR".

Ponta, ultimul mesaj inainte de sedinta decisiva din PNL: Ce le-a transmis liberalilor (Video) I

USL s-a rupt, marti seara, dupa ce liderii PNL au votat, in sedinta Delegatiei Permanente a liberalilor, iesirea de la guvernare. In plus, ministrii liberali isi vor da demisia, miercuri, iar PNL va cere demisia premierului Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Antonescu ironii Ponta, #Antonescu ironizat Ponta, #Antonescu rupere USL, #Antonescu Ponta vinovat rupere USL , #Victor Ponta