Antonescu: I-am recomandat demisia lui Campeanu intr-o discutie privata

Marti, 04 Martie 2014, ora 08:351853 citiri
Antonescu: I-am recomandat demisia lui Campeanu intr-o discutie privata
Foto: Arhiva

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, luni seara, ca i-a recomandat fostului ministru al Muncii Mariana Campeanu sa isi dea demisia in urma dezvaluirilor legate de pensia de invaliditate a sotului ei.

Liderul liberal a fost intrebat, intr-o emisiunea televizata la Antena 3, daca i-a facut aceasta recomandare lui Campeanu, fiind confruntat cu o declaratie a purtatorului de cuvant al PNL, Cristina Pocora, care a mentionat Antonescu i-a cerut demisia demnitarului.

Cazul Campeanu: Antonescu are "toata compasiunea pentru sotul ei", dar i-a spus sa se gandeasca la demisie

"Da, faptul ca i-am recomandat intr-o discutie privata nu e deloc acelasi lucru, totusi asta nu se poate sa va scape, cu a-i cere demisia ca gest politic si public unui ministru. Iar doamna Campeanu este cel mai bun martor la aceasta chestiune, ca dovada ca doamna Campeanu nu s-au dat demisia decat atunci cand toti ministrii liberali ai cabinetului Ponta s-au retras.

Dar dvs. nu trebuie sa va enervati, nu trebuie sa strigati, eu v-am spus o parere, pe cand dvs. mi-ati spus ca sunteti de parere ca am facut si c-am dres. Am folosit si eu termenul de propaganda pesedista", a precizat Crin Antonescu.

Antonescu i-a cerut Marianei Campeanu sa astepte pana luni cu demisia

Mariana Campenau a intrat in atentia Agentiei Nationale de Securitate (ANI) dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora i-ar fi oferit sotului ei, in conditii suspecte, pensie de invaliditatede de gradul I si indemnizatie de insotitor. Initial, seful PNL nu i-a cerut demisia fostului ministru, ci a rugat-o sa mai astepte.