Antonescu: Eu am facut alianta cu PC, nu cu Dan Voiculescu

Joi, 13 Ianuarie 2011, ora 23:02
4417 citiri
Antonescu: Eu am facut alianta cu PC, nu cu Dan Voiculescu
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus ca se face prea mult caz de comparatia dintre Mona Musca si Dan Voiculescu, luand in considerare ca cel din urma nu este membru PNL si alianta ACD este "incheiata pe cateva puncte si obiective politice, care nu au de-a face cu acest subiect".

"Nu cunosc dosarul niciunuia, ci doar ca au dovada. Eu nu am facut o comparatie intre Dan Voiculescu si Mona Musca si nu stiu care e mai bun sau mai rau. Insa domnul Dan Voiculescu nu este membru PNL si alianta este incheiata pe cateva puncte si obiective politice care nu au de-a face cu acest subiect. Alianta este un gest politic pornit din realitate si in afara de asta o alta treaba nu am. Si in al doilea rand am facut o alianta cu PC, nu cu Dan Voiculescu", a declarat Crin Antonescu, joi seara, la Realitatea Tv.

Liderul PNL a infirmat ca s-ar fi pus problema ca Dan Voiculescu sa fie numit presedinte al Senatului.

"In discutiile pe care le-am avut cu PC nu am avut nicio discutie despre Dan Voiculescu sau Crin Antonescu. Cred ca e usor sa presupui, dar nu am purtat nicio discutie, nu am semnat nimic ca Voiculescu sa fie presedintele Senatului. Scopul este constituirea unei noi majoritati ca sa schimbam actuala Putere. Scopul pe care il am sa ii schimbam pe acesti oameni", a mai completat acesta.

Crin Antonescu a mai spus ca este dispus sa isi sacrifice imaginea, daca va reusi, prin aceste aliante, sa scape Romania de actuala Putere.

"E tulburator pentru mine sa citesc in ultimele zile cat de bun eram inainte sa fac alianta cu PC. Cu Tariceanu sunt aliat demult. Problema Romaniei nu e sa il placa cineva foarte mult pe Antonescu, ci ca cineva de pe scena politica sa gandeasca o solutie ca sa iesim din gaura in care am intrat. Daca pentru asta trebuie sa sufar o problema de imagine, asa o sa fac", a mai precizat liderul liberal.

Crin Antonescu a anuntat ca nu va fi organizat un nou Congres Extraordinar la PNL, asa cum a cerut Ludovic Orban.

"Nu se pune problema unui Congres Extraordinar ca nu e nevoie. Orban e intr-un solo, dar de data asta sala e goala. Si in plus, un congres inseamna cheltuiala si suntem vai de capul nostru oricum", a conchis Antonescu.

”Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”. Clipul prin care europenii sunt chemați la alegeri VIDEO
”Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”. Clipul prin care europenii sunt chemați la alegeri VIDEO
Parlamentul European (PE) a lansat luni, 29 aprilie, videoclipul de promovare a alegerilor europene din 6-9 iunie, în cadrul celei de a doua etape a campaniei sale de comunicare care se...
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan, primarul Capitalei a declarat luni, 29 aprilie, că în acest moment, principalul contracandidat al său este Cristian Popescu Piedone. El a arătat că şi-ar dori ca PNL să facă...
#Crin Antonescu Dan Voiculescu, #congre PNL Ludovic Orban , #Ludovic Orban
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Daca aveti cu adevarat test icole, dati-l afara din ACD pe Voiculescu!
Poza ETC
ETC
rank 1
.In aceasta alianta, pierderile PNL nu pot fi decat mai mici decat castigurile.