Antonescu, despre ofiterul acoperit: Daca are Basescu ceva de spus, sa spuna, altfel e circ

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 23:41
3520 citiri
Antonescu, despre ofiterul acoperit: Daca are Basescu ceva de spus, sa spuna, altfel e circ

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca daca presedintele Traian Basescu are ceva de spus despre asa-zisul ofiter acoperit ce participa la prezidentialele din noiembrie, seful statului ar trebui sa spuna, altfel este "un circ prin care incearca sa participe la campanie".

"In legatura cu domnul Basescu, toate lucrurile s-au spus, cel putin din partea mea. Atata vreme cat, dupa zece ani, noi putem sa mai luam in serios un presedinte care vine si spune sau il acuza pe acoperitul acel ipotetic ca nu si-a trecut in CV calitatea de ofiter acoperit inseamna ca in continuare ne va lua de prosti, pana isi va termina mandatul si, in continuare, unii dintre noi vor fi suficient de prosti incat sa il ia in considerare pe domnul Basescu", a spus Antonescu, despre declaratiile presedintelui Traian Basescu.

Potrivit senatorului PNL, "daca presedintele Traian Basescu are ceva de spus, ar trebui sa spuna, daca nu, este un circ prin care incearca sa participe la aceasta campanie electorala si probabil vor mai urma asemenea scheme".

Despre faptul ca si PNL sustine necesitatea unei comisii de ancheta privind ofiterul acoperit, Crin Antonescu a aratat ca, in opinia sa, "o comisie parlamentara de ancheta este un lucru nobil si intotdeauna binevenit".

"Daca discutam de utilitate, e greu de intrevazut, pentru ca ce ar putea sa faca aceasta comisie? Sa cheme candidatii (...) 'Esti acoperit sau nu?' sau ar putea sa cheme reprezentantii Serviciilor si cred ca nu e de imaginat un serviciu care recunoaste calitatea cuiva de ofiter acoperit, nu ii permite nici legea si nici logica de functionare a institutiei respective. Sau sa il cheme pe domnul Basescu, sa il intrebe ce a vrut sa spuna. Inutil. Spune la domnul Turcescu ce are de spus", a comentat Antonescu.

El a precizat ca nu crede ca are rost o astfel de comisie de ancheta. Antonescu a tinut sa mentioneze ca, asa cum a afirmat, PSD nu va marsa la suspendare.

"V-ati convins ca am dreptate", a adaugat senatorul liberal.

Despre faptul ca PSD a anuntat ca inca discuta despre sustinerea acestui demers, Antonescu a comentat: "Dar, ce? Inteleg greu sau se exprima greu? Nu cred. Sunt iuti de minte pesedeii".

Presedintele Basescu a declarat ca prezidentiabilii trebuie sa spuna daca au fost sau nu ofiteri acoperiti si a precizat ca, daca nu se va intampla, o va face el, aratand ca nu este corect sa duci o asemenea functie "avand doua butoane".

"Inca mai cred ca au timp candidatii, inainte de a-si depune candidaturile, sa spuna public, isi completeze CV-ul, daca au fost cumva sau nu ofiteri acoperiti", a spus Traian Basescu.

ACL a depus, marti, la conducerea Camerei Deputatilor solicitarea, semnata de 109 deputati ai PDL si PNL, privind constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru a lamuri informatia lansata de catre seful statului potrivit careia printre candidatii la Presedintie ar fi un ofiter acoperit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Antonescu Basescu ofiter acoperit, #Antonescu ofiter acoperit , #PNL
Comentarii
Poza trolheim
trolheim
rank 1
daca Basescu se ia dupa "Vocea Rusiei" va zice ca Ponta e ofiter SIE