Antonescu, despre Miscarea Populara si Basescu la Cluj: Am asistat si azi la un lucru jalnic si sfidator

Duminica, 09 Februarie 2014, ora 20:35
6206 citiri
Antonescu, despre Miscarea Populara si Basescu la Cluj: Am asistat si azi la un lucru jalnic si sfidator

Crin Antonescu a comentat, duminica seara, discursurile tinute de presedintele Traian Basescu si mai multi reprezentanti ai Miscarii Populare, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata pe tema statului de drept.

Facand referire la discursurile de la Cluj, liderul PNL a spus ca oamenii din jurul presedintelui sunt desprinsi de realitate, iar discursul sefului statului este sfidator.

Basescu: Fundatia Miscarea Populara a nascut un copil prematur, dar inteligent - PMP

"Am asistat si azi la un lucru pe de o parte jalnic, pe de alta parte parte sfidator. Jalnic pentru ca acesti oameni sunt complet desprinsi de o realitate, cu niciun fel de capacitate de a lua contact cu niciun fel de realitate politica si nici de alt fel. Sfidator pentru ca presedintele in exercitiu incalca flagrant Constitutia, regulile Constitutiei. Acele reguli acceptate in orice societate democratica, reguli despre care domnia vorbea astazi, despre care povestea.

Dispret si sfidare fata de voturile repetate a milioane de oameni. Nu se poate, daca esti Basescu, daca esti Boc sau Elena Udrea, nu se poate sa nu te intrebi daca milioane de compatrioti au innebunit, au fost chiar toti manipulati de o televiziune, oare noi nu am gresit cu nimic?

Spun in continuare minciuni, calomniaza si ati observat ca de o buna bucata de vreme nu actiunile sau declaratiile acestor oameni fac interesul meu", a declarat liderul liberalilor la Romania TV.

Totodata, el a apreciat ca Traian Basescu si Emil Boc nu-si pot asuma istoria guvernarii trecute si ca apeleaza la o "propaganda nerusinata".

Emil Boc a acceptat sa faca parte din Fundatia Miscarea Populara

"Pe de-o parte, este repetarea unei teze de propaganda nerusinate cum am cunoscut-o de atatia ani. Pe de alta parte, se poate ca oamenii sa nu-si poata asuma actiuni politice nefaste, majore, cum a fost cazul domnului Basescu si a domnului Boc, si pur si simplu sa-si rescrie in mintea lor istoria, falsificand-o. Se poate si asta, nu stiu, dar nu sunt psiholog", a mai apreciat Crin Antonescu.

Fundatia Miscarea Populara s-a reunit, duminica, la Cluj-Napoca, pentru o dezbatere pe tema statului de drept, acolo unde presedintele Traian Basescu a sustinut un discurs in cadrul caruia a adus critici actualei guvernari.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Crin Antonescu Miscarea Populara, #Crin Antonescu manipulare Traian Basescu, #Antonescu Basescu Boc sfidare , #Traian Basescu