Antonescu despre EBa: Legalizarea drogurilor ne mai lipseste!

Vineri, 29 Mai 2009, ora 15:24 3389 citiri

Tinerii au nevoie de educatie si de alte modele decat Elena Basescu si Elena Udrea, a spus Crin Antonescu vineri, intr-o conferinta de presa.

Crin Antonescu a criticat pozitia Elenei Basescu privind drogurile usoare ca marijuana, sustinand ca "acesta este ultimul lucru de care au nevoie tinerii romani".

"Elena Basescu le promite romanilor legalizarea drogurilor usoare. Asta e calea fericirii pentru romanii care nu au serviciu, sa ia niste droguri usoare. Nu sunt ipocrit, nu am false pudori dar cred ca atata ne mai lipseste in Romania, legalizarea drogurilor. Tinerii au nevoie de educatie si de modele altele decat Elena Basescu si Elena Udrea", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a criticat guvernarea coalitiei PSD-PD-L, aratand ca romanii "si-au pierdut respectul fata de ei insisi si pretind respectul altora" si "nu sunt in stare sa se conduca singuri", si atunci apeleaza la FMI si la Comisia Europeana.

"Asta e o tara care a facut vedete din toate pipitele si nu isi respecta veteranii de razboi", a precizat Antonescu.

Membrii Guvernului, sarlatani si incompetenti

"La aceste alegeri trebuie sa fim partidul care sa spuna "Nu". Nu mai merge asa, au trecut 20 de ani. S-a incheiat perioada profetita de Silviu Brucan, trebuie sa redescoperim Romania adevarata, a onoarei si a patriotismului", a declarat Antonescu, adaugand ca "politica nu inseamna sa fii membru al unui club asigurand accesul la resurse si la bugetul statului pentru prietenii tai".

"Nu suntem iobagi pe mosia lui Oprisan si a lui Vanghelie", sustine Antonescu.

Liderul liberal a facut un apel la romani sa vina la vot pe 7 iunie pentru a arata "ca Romania nu e sat fara caini" si ca nimeni nu poate minti cum au facut PD-L si PSD, numindu-i pe membrii guvernului "sarlatani" si "incompetenti".

"Au respins cu inversunare toate demersurile noastre de a lamuri ca mediul de afaceri trebuie sprijinit si nu sufocat si ucis prin impozit forfetar iar acum in campania electorala ne anunta ca vin vremuri bune ca daca le mai dam un vot", a declarat Crin Atonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News