Antonescu, despre declaratia lui Voiculescu: E profund nerusinata, ma dezgusta (Video)

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 15:40
6112 citiri
Antonescu, despre declaratia lui Voiculescu: E profund nerusinata, ma dezgusta (Video)
Foto: ziuanews.ro

Crin Antonescu afirma ca declaratia facuta sambata de Dan Voiculescu cu privire la o apropiere a PNL de Traian Basescu este nerusinata si il "dezgusta".

"Declaratia domnului Voiculescu, conform careia PNL s-ar apropia si i-ar zambi presedintelui Traian Basescu, este o declaratie profund nerusinata. PNL a fost adversarul permanent si radical si va ramane adversarul lui Traian Basescu, al sistemului politic al lui Traian Basescu pana cand acest sistem va fi eliminat. (...)

De aceea, afirm ca declaratia privitoare la apropierea PNL de Traian Basescu, coroborata cu declaratia ca PNL ar avea o atitudine imorala fata de PSD din partea lui Voiculescu este o declaratie profund nerusinata", a afirmat Crin Antonescu pentru gandul.info.

Crin Antonescu a sustinut ca PNL are o agenda de guvernare si o agenda politica cu obiective importante, iar declaratiile de acest gen nu ii produc, lui personal, reactii de nervozitate, "ci de dezgust".

Mai mult, Crin Antonescu sustine ca presedintele PC, Daniel Constantin, s-a comportat in ultima perioada ca "un subordonat al lui Victor Ponta".

Voiculescu ataca PNL si vrea ca USL sa discute acuzarea lui Basescu de inalta tradare

Dan Voiculescu a declarat, sambata, la Consiliul National al PC, ca PNL i-a jignit pe conservatori (cu care formeaza Alianta de Centru Dreapta - n.red.) apropiindu-se prea mult de Traian Basescu. Din acelasi motiv, PNL i-ar fi jignit si pe cei de la PSD, parteneri in USL.

Voiculescu a spus ca PSD se consolideaza si se pregateste pentru a avea rezultate maxime la cele doua randuri de alegeri - europarlamentare si prezidentiale. In schimb, "PNL, celalalt partener al nostru, incearca, nu de putine ori, avand actiuni frivole fata de parteneri, PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu PDL, cu Traian Basescu", a spus el, scopul urmarit de liberali fiind acelasi - sa isi maximizeze succesul in alegeri, informeaza Antena3.

El a mai sustinut ca militeaza pentru mentinerea USL si ar trebui sa existe un singur candidat la prezidentiale si a amenintat ca, in caz contrar, PC va avea propriul candidat.

"Eu nu vad alegerile prezidentiale cu doi candidati din partea USL. Nu este voie. Trebuie sa avem un USL unit, cu un singur candidat. Daca liderii celor doua partide mari vor decide ca fiecare sa aiba candidat, eu va candidez ca vor fi trei candidati, al treilea din partea PC.

Va mai asigur de ceva - va fi un candidat redutabul, caruia nu se i se poate reprosa nimic, nici ca a furat, nici ca a fost securist, un candidat ireprosabil cu sanse mari sa intre in turul II. Nu o spun sa sperii pe nimeni. Noi ne dorim respectarea protocolului USL, dar daca nu se respecta, noi vom fi obligati sa candidam cu reprezentantul nostru", a mai spus Voiculescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Antonescu Voiculescu declaratie nerusinata, #Antonescu Voiculescu PNL , #presedinte PNL