Antonescu, despre aparitia unor noi partide: Portile USL sunt deschise

Duminica, 08 Ianuarie 2012, ora 21:05 3710 citiri
Foto: Antena3

Crin Antonescu, liderul Partidului National-Liberal si co-presedinte al Uniunii Social-Liberale, a declarat ca portile USL sunt deschise, in cazul in care noi formatiuni politice isi doresc afilierea.

Crin Antonescu a declarat ca se pot infiinta formatiuni politice mici, care vor intra inevitabil in dialog cu Uniunea.

"Daca ele se vor infiinta, vine un moment al adevarului, in care apare un dialog intre aceste formatiuni si USL", a declarat Crin Antonescu, la Antena 3.

Aceasta a precizat ca USL este o formatiune care a aparut pe scena politica din necesitate si nu este neaparat un lucru "drag" membrilor PSD sau PNL.

"Pentru o formatiune care a aparut sau care apare, portile USL sunt deschise pe principii foarte corecte, o astfel de formatiune poate sa vina in USL cu drepturi politice depline si cu o sansa de a activa pe scena politica", a declarat Crin Antonescu.

Planul USL pentru alegeri: Sa convinga oamenii sa vina la vot

Crin Antonescu a adaugat ca, in ceea ce priveste alegerile locale si parlamentare, USL si-a propus sa isi mobilizeze sustinatorii sa vina la vot, pentru a obtine un scor cat mai mare.

"(...) Trebuie a-i mobilizam, sa-i batem la cap sa vina la vot, sa-i convingem ca nu e nimic mai important decat asta si daca vom reusi sa facem asta va fi coplesitor", a declarat Crin Antonescu, precizand ca este optimist in ceea ce priveste alegerile din 2012.

Liderul liberal a precizat ca nu mai ia in seama sondajele care apar in ultima perioada si ca se bazeaza pe sprijinul populatiei. "Avem o singura sansa si nu cred ca o vom rata, nu cred ca romanii nu vor veni in masura suficienta la vot", a spus Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News