Antonescu, despre alianta PNG-PRM: E de vazut linia pe care merg

Vineri, 16 Martie 2012, ora 23:17
2310 citiri
Antonescu, despre alianta PNG-PRM: E de vazut linia pe care merg
Foto: Arhiva

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Ploiesti, referindu-se la alianta dintre PNG-CD si PRM, ca "o piata bogata in oferte e in avantajul clientului" si ca e de vazut linia pe care vor merge impreuna, in conditiile in care cei doi lideri au avut pozitii diferite fata de actuala putere.

"Exact ca in comert, exista si in politica o piata bogata in oferte, care e in avantajul clientului. Nu am nimic de comentat. Exista cel mult curiozitatea de a vedea pe o chestiune fundamentala cum se situeaza aceasta formatiune politica, pentru ca se reunesc doi oameni care in atitudinea lor fata de actuala putere s-au situat pe pozitii diferite. In vreme ce domnul Becali s-a aratat un admirator al domnului Basescu si al doamnei Udrea si al Partidului Democrat si a insistat, in ultima vreme, ca doreste sa li se alature, Corneliu Vadim Tudor a fost intr-o opozitie, chiar vehementa, fata de aceeasi putere. E de vazut linia pe care vor merge impreuna", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a mai declarat, la Ploiesti, ca, in Prahova, negocierile pentru candidatii USL au fost facute doar pe plan local, fara vreo interventie din partea conducerii centrale. Antonescu a recunoscut ca au fost unele discutii intre PNL Prahova si PC Prahova in privinta candidatului pentru orasul Busteni, dar a afirmat ca situatia a fost rezolvata.

PRM si PNG se vor alia pentru alegerile locale si parlamentare, a anuntat Gigi Becali, la finalul sedintei Consiliului National, unde a participat si C.V.Tudor.

"Este un pas important, nu unul de doi lei, care poate hotari noua conducere a tarii. Asa a vrut Dumnezeu, acest om mi-a intins o mana cand am fost in temnita. Daca nu era Vadim, puteam sa fiu condamnat. Zic ca poate Dumnezeu a vrut ca astazi sa fie asa. Eu nu puteam din cauza celor din spate, dar si asteptam un raspuns de la PDL. Oamenii au stat la 7 capete. Dar de ce sa se dizolve PNG-ul? Sa se dizolve ei! Eu am intrat alaturi de un frate mai mare. El hotaraste cu cine vrea sa mearga mai departe, el va decide tot. Eu sunt alaturi de el", a spus Gigi Becali.

"Vadim va hotari toate in aceasta alianta. Vadim este un om pe care nu poti sa-l contrazici. Daca o faci, te certi cu el. Si atunci il las sa faca numai ce vrea. El va decide si candidatul la Primaria Capitalei si pe cel de la Presedintie", a mai afirmat Becali.

Europarlamentarul recunoaste, insa, ca si-ar fi dorit o alianta la nivel national cu PDL. "De ce sa nu recunosc ca da? Normal", a aratat Becali, dar ca a ramas ca "in caruta".

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Crin Antonescu alianta PRM PNG, #Gigi Becali alianta Corneliu Vadim Tudor , #presedinte PNL