Antonescu a gasit legatura dintre Alianta DA si... lenjerie

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 22:33
1943 citiri
Antonescu a gasit legatura dintre Alianta DA si... lenjerie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a subliniat faptul ca nu este posibila o refacere a unei aliante dintre partidul sau si PDL, precizand ca "exista lucruri care trebuie purtate o singura data, si la nivelul lenjeriei, si la nivelul aliantei".

Comentand o posibila alianta a PNL cu PDL sau cu Partidul Miscarea Populara, liderul liberal a precizat ca "PNL nu e foarte dornic sa incheie noi aliante".

"Nu se pune problema. Ca discutam de o sustinere comuna a unui proiect de lege, a unei motiuni de cenzura, asta e cu totul altceva, dar sa vorbim de refacerea Aliantei DA, nu. Exista lucruri care nu trebuie purtate decat o singura data, si la nivelul lenjeriei, si la nivelul aliantelor politice.

Probabil ca si unii, si altii tintesc strict voturi. Basescu incearca sa stranga aceste voturi, dar nu e clar catre cine le indreapta. Catre mine, nu, ca sa fie limpede", a spus Crin Antonescu.

Antonescu, despre declaratiile lui Basescu si Ponta: Seamana cu cele ale unori lideri interlopi

Acesta a spus despre Victor Ponta ca "a aparut a parea foarte prietenos si calm fata de PNL, dupa ce s-a rupt USL", adaugand ca social-democratii "sunt oameni foarte expresivi, oameni simtitori".

Totodata, presedintelui PNL i se pare ca premierul "cu multa ipocrizie plangea de mila domnului Ciorbea, dupa cate a facut dl Ciorbea pentru mine, de parca m-a infiat dl Ciorbea pe mine", referitor la faptul ca parlamentarii liberali au parasit sala in momentul votului pentru Victor Ciorbea in functia de Avocat al Poporului.

Antonescu: Ponta si-a pierdut controlul, crede ca se deghizeaza Basescu noaptea in Duicu? (Video)

"Am fost informati de catre dl Ciorbea ca PSD a decis sa il propuna Avocat al Poporului. Am zis ca nu avem nimic impotriva, dar e propunerea PSD. Daca aveam ceva impotriva ei, spuneam.

Da, dl Ciorbea poate sa fie o varianta foarte buna pentru Avocatul Poporului, dar nu l-am propus noi pe dl Ciorbea. Dl Ponta trebuia sa faca macar la pranz o pauza din a minti", a mai afirmat Crin Antonescu.

Victor Ciorbea este noul Avocat al Poporului - PNL, PDL si PP-DD au parasit plenul inainte de vot

Victor Ciorbea a fost votat, marti, de plenul reunit al celor doua camere parlamentare in functia de Avocat al Poporului. PNL, partidul din care Ciorbea facea parte si pe listele caruia a ajuns senator in 2012, nu a participat la vot.

306 deputati si senatori au votat pentru ca Victor Ciorbea sa preia mandatul de cinci ani la sefia institutiei Avocatul Poporului. Parlamentarii PNL, PDL si PP-DD au parasit sedinta de plen inainte de a se da votul.

F.N.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună. Am telefonul deschis/ Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună. Am telefonul deschis/ Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#Antonescu Alianta DA, #Antonescu Ciorbea Avocatul Poporului, #Ciorbea votat Avocatul Poporului, #alianta PNL PDL , #presedinte PNL