Antonescu: Daca maine m-as retrage din politica, am facut ceva - USL

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 20:36
2616 citiri
Antonescu: Daca maine m-as retrage din politica, am facut ceva - USL

Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au participat, sambata dupa-amiaza, la Drobeta Turnu Severin, la un miting cu membrii si simpatizantii din Mehedinti ai celor trei formatiuni politice care formeaza Uniunea Social Liberala, subliniind importanta USL pe esicherul politic actual.

Mitingul a fost organizat in Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin, unde au fost prezente peste 2.000 de persoane.

Alegeri Drobeta Turnu Severin 2012

Atat Victor Ponta, cat si Crin Antonescu au subliniat importanta Uniunii Social Liberale pe esicherul politic, liderul PNL tinand sa sublinieze ca nu se vor desparti chiar daca "multi asteapta cu sufletul la gura o ruptura" intre cei doi lideri.

"Daca maine m-as retrage din politica, as avea sentimentul ca am facut ceva: USL. (...) Pentru prima data in istoria Romaniei am doborat un guvern impopular inainte de alegeri. USL va castiga alegerile si va scoate Romania din criza", a declarat Crin Antonescu. "In toata cariera mea politica, USL este cel mai bun lucru", a spus si liderul PSD, Victor Ponta.

Alegeri Locale 2012

Avand semnale din Mehedinti ca o mare parte dintre liberali nu vor sa voteze cu Adrian Duicu (PSD) la functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, in discursul sau, liderul PNL i-a indemnat pe liberalii prezenti in sala sa voteze cu Duicu: "Trebuie sa-l sustinem, sa-l votam ca si cand ar fi de-al nostru. Nu avem voie sa ratam victoria".

In mai multe localitati din judetul Mehedinti, cele trei partide care formeaza alianta nu s-au inteles in privinta desemnarii unui candidat unic la functia de primar, astfel ca sunt situatii in care se lupta pentru aceeasi functie doi sau trei candidati de la USL. In orasul Vanju Mare, intreaga organizatie liberala a trecut la PRM in semn de protest fata de formarea USL.

Alegeri Craiova 2012

De la Mehedinti, liderii USL au plecat spre Craiova. Victor Ponta a declarat, la Drobeta Turnu Severin, ca la Craiova "Olguta Vasilescu ii va arata lui Solomon ca este mai barbata".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu mandru USL, #Crin Antonescu realizare USL, #Antonescu retrage politica , #USL