Antonescu: Comunistii erau rai, dar seriosi. Nu scriau scrisorele si umblau cu prefacatorii

Joi, 22 Mai 2014, ora 20:02
2181 citiri
Antonescu: Comunistii erau rai, dar seriosi. Nu scriau scrisorele si umblau cu prefacatorii
Foto: B1 TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, joi dupa-amiaza, despre istoria partidului sau, precizand ca acesta a fost scos in afara legii de catre comunisti, despre care a adaugat ca erau oameni rai, dar seriosi si ca nu umblau cu prefacatorii.

"Vreau sa ii spun ceva lui Ponta si celor din anturajul sau, Daniel Constantin, PSD. Niste lucruri nu ca de la competitor politic la competitor politic, ca de la un om care cunoaste ceva mai bine istoria acestei tari, in orice caz istoria acestui partid. Ii spun clar: si daca nu ne atingem obiectivul, daca luam 2-3%, acest partid nu poate fi pus in genunchi de nimeni. Nici de Basescu, nici de Ponta, nici de Dragnea, nici de Oprea, nici de Ghita, nici de Gadea. De nimeni.

Este un partid pe care l-au scos in afara legii comunistii. Aia erau oameni seriosi, rai, dar seriosi nu scriau scrisorele si umblau cu prefacatorii. L-au scos in afara legii. Au fost in puscarie... Gheorghe Bratianu, Dinu Bratianau, lideri, oameni mari au murit in puscarie. 40 de ani nu s-a mai stiut de PNL nici macar in carti si cand a existat sansa libertatii a reaparut mai puternic ca oricand", a declarat Crin Antonescu.

Ponta, scrisoare catre Antonescu: Draga Crin.... (Video)

Acestia le-a mai spus colegilor sai ca PNL reprezinta o echipa si i-a indemnat la lupta, la victorie. Liderul PNL nu a ratat ocazia de a-i ataca inca o data pe Traian Basescu si Victor Ponta.

Antonescu: Cand mergi cu barca, apa trebuie sa aiba o anumita adancime, ca altfel esti caraghios

"Eu sunt tulcean si nu vreau decat sa ii spun domnului primar ca nu e nicio problema sa mergi cu barca sau cu vaporul. Doar doua lucuri. Cand mergi cu barca, apa trebuie sa aiba o anumita adancime, ca altfel esti caraghios. Cand conduci vapoare daca ajungi presedinte sa nu confunzi o tara cu un vapor", a adaugat presedintele PNL.

Chiar daca PNL nu va fi primul partid al tarii la alegerile europarlamentare, acesta va fi la cele prezientiale, a apreciat Antonescu.

"Noua ne vine greu sa credem ca putem fi primul partid al tarii. (...) Nu vom fi primul partid al tarii la nivel national la aceste alegeri, dar vom fi la Ramnicu Sarat, la Calarasi, Botosani, de departe la Giurgiu, de departe primul partid in Ilfov. (...)

Ce nu e o gluma este ca in mod clar la Ilfov vom fi partidul nr 1, la Timisoara, vom fi primul in Oradea si Bihor, in Hunedoara, in Brasov. Iata ca am spus aproape o treime din tara, unde pe 25 mai putem fi si vom fi primul partid al Romaniei", a adaugat Crin Antonescu.

Liderul PNL a precizat ca important este ca el si colegii sai sa dovedeasca ca pot reusi prin propriile forte.

"Noi asteptam sa ne dovedim ca putem noi prin noi insine. Altii asteapta cu disperare sa ne rupem gatul", a continuat presedintele PNL.

PNL raspunde la "Draga Crin" cu "Draga Victor" (Video)

Marti seara, Victor Ponta a postat pe Facebook un filmulet in care se sustinea ideea ca "USL traieste", mesajul care apare pe unele afise al PSD.

"Draga Crin, cand am inceput proiectul nostru comun, ne-am dorit ca toti romanii sa aiba o viata europeana cu adevarat. Ne-am dorit o tara cu salarii decente, spitale redeschise, scoli moderne, persoane fara grija zilei de maine, demnitatea redata profesorilor, medicilor si militarilor", este inceputul mesajului, ce este o scrisoare transmis PNL.

"Ne-am dorit ca formula 'Sa traiti bine' sa nu mai fie spusa niciodata in bataie de joc. Ii privesc pe cei din jur si stiu ca si ei cred ca si mine ca proiectul nostru e adevarat si traieste. USL Traieste!", continua vocile din clip.

In replica, Organizatia de tineret la Partidului National Liberal a oferit, miercuri seara, un raspuns la aceasta scrisoare a PSD-ului.

"Draga Victor, cand am facut USL am promis oamenilor ca vom schimba Romania si politica ei; am promis oamenilor ca vom schimba sistemul lui Basescu, nu ca vom negocia si imparti judecatorii si procurorii; am promis oamenilor ca vom fi transparenti, nu ca vom trece pe sub mana porturile in proprietatea baronilor", au spus tinerii liberali.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Antonescu comunisti scrisori Ponta, #Antonescu scrisori PSD PNL , #presedinte PNL