Antonescu: Cand USL vine la putere, o sa abroge legea plafonarii salariilor

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 15:21 1458 citiri
Foto: Antena 3

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni ca odata cu venirea Uniunii Social Liberale la guvernare legea plafonarii salariilor si cea a dialogului social, pe care are de gand sa isi asume raspunderea Guvernul Boc, vor fi abrogate si inlocuite.

"Actiunile de asumare a raspunderii pe cele doua proiecte de lege sunt ilegale si inoportune. Parlamentarii USL nu vor participa nici la sedintele BPN in care se va stabili calendarul, nici la citire, nici la dezbatere sau vot. Imediat ce vom veni la putere, aceste legi vor fi abrogate si inlocuite. Domnul Boc va putea sa mai asume inca 50 de legi, o va face cat va fi la putere si toate aceste legi vor fi abrogate in momentul in care un Guvern al USL si o majoritate parlamentara a acestei aliante politice va exista", a declarat liderul PNL.

Crin Antonescu a mai precizat ca aceasta noua asumare trece "dincolo de orice limita democratica si se indeparteaza complet de realitate".

"Daca nu ar fi vorba de soarta noastra am putea sa radem, dar nu avem de ce rade, din cauza ca acest omulet care isi asuma in spasme raspunderea din 3 in 3 zile este premierul Romaniei. Domnii pedelisti in frunte cu Emil Boc nu au alta preocupare decat propriul Congres nicidecum sa guverneze Romania", a mai completat liderul PNL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News