Antonescu: Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara

Sambata, 22 Martie 2014, ora 15:06
2379 citiri
Antonescu: Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat sambata ca presedintele Traian Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, adaugand ca se asteapta ca seful statului "sa dea afise, sa dea mere sau sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal" pentru PMP.

"Este regretabil ca si pe ultimii metri ai mandatului presedintele se compromite politic in calitatea lui presedinte, ca, vorba cuiva, macar daca ar fi facut campanie pentru un partid mare, este si hazliu, pentru ca partidul este cum este.

Nu este demn si nu este bine, pentru ca, repet, chiar era nevoie de un presedinte, de cineva care in acest an 2014 atat de incarcat cu dispute si cu competitie politica, dar in acelasi timp incarcat cu foarte multe evenimente externe, presedintele sa se concentreze si sa ramana chiar arbitrul de care un asemenea an ar fi avut nevoie. Nu o face, ne-am obisnuit. Ma astept la orice, sa dea afise, sa dea mere, sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal", a spus Antonescu intr-o conferinta de presa organizata dupa un eveniment de prezentare a primilor candidati liberali la alegerile europarlamentare.

Basescu: Multi politicieni vorbesc de statul de drept, dupa ce l-au facut praf in 2012

El a subliniat ca se asteapta la orice din partea sefului statului si a apreciat ca premierul Victor Ponta devine "caraghios" in lupta sa cu regimul Basescu.

"Ma astept la orice si faptul ca nu mai fac din aceasta chestiune centrul discursului meu politic si actiunii mele politice ii scandalizeaza pe niste fosti prieteni sau incearca sa-l foloseasca dl Ponta, dar si domnul Ponta devine caraghios in lupta cu regimul Basescu. Adica, ganditi-va, domnul Basescu cu marul, cu chestia aia mica, PMP sau cum ii spune si ditamai dl Ponta, cu ditamai partidoiul in spate si ditamai Guvernul si cu ditamai problemele in spate lupta cu Basescu", a declarat liderul PNL.

Fundatia Miscarea Populara a organizat sambata, la Bucuresti, o dezbatere pe tema administratiei locale si statului de drept, la care participa si presedintele Traian Basescu si fostul premier Emil Boc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Antonescu participare Basescu PMP, #participare Basescu PMP, #Atonescu atac Basescu PMP, #Antonescu atac Basescu , #Traian Basescu