Antonescu: As fi de acord cu teste psihologice pentru politicieni (Video)

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 20:572360 citiri
Antonescu: As fi de acord cu teste psihologice pentru politicieni (Video)
Foto: Digi 24

Presedintele PNL Crin Antonescu s-a declarat de acord cu o evaluare psihologica a politicienilor, asemenea unei propuneri a presedintelui CSM, Alina Ghica, potrivit careia magistratii ar trebui expertizati psihiatric.

"Eu, personal, da, as fi de acord cu teste psihologice. Din punctul de vedere legislativ, atrag atentia ca nicaieri in lume nu exista o asemenea legislatie. Din punctul meu de vedere ar fi distractiv", a spus presedintele liberal, vineri, raspunzand unei intrebari a unui jurnalist.

Intalnire ministrul Justitiei - presedinte CSM: Magistratii, expertizati psihiatric

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, si presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Alina Ghica, au avut o intalnire la Cluj, pe 6 octombrie, cu presedintii Curtilor de Apel din intreaga tara, prilej cu care s-a decis ca magistratii vor putea fi expertizati psihiatric.

Vorbind inainte de Biroul Politic Central al PNL si de Consiliul National Executiv al liberalilor, de vineri, unde se vor valida candidaturile la parlamentare si se vor vota derogari pentru cei care nu au vechimea necesara in partid sa candideze, Antonescu a precizat ca s-au stabilit niste conditii de intelegere cu grupul PNTCD condus de Victor Ciorbea.

"Noi avem cativa fosti taranisti care au fost deja parlamentari liberali in aceasta legislatura sau in alta. Sper sa aducem si oameni noi, personalitati ale vietii publice si la nivel national", a explicat presedintele PNL.

Gigi Becali s-a inscris in PNL- fiul lui Dobritoiu il va consilia

Acesta a mentionat ca, daca Gigi Becali si Victor Ciorbea vor fi candidati pe listele USL, "atunci formatiunile politice PNTCD si PNG vor vota peste tot candidatii USL".

Nu in ultimul rand, Crin Antonescu a afirmat ca "nimeni nu are a se teme sau a evita prezenta oricaror observatori".