Antonescu: Am cerut excluderea lui Iliesiu, in PNL nu orice natarau poate vorbi orice

Marti, 18 Februarie 2014, ora 22:19 4590 citiri
Foto: cotidianul.ro

Presedintele PNL Crin Antonescu a dezvaluit ca, printre alte hotarari luate la intalnirea Biroului Politic al PNL de marti, s-a luat decizia excluderii senatorului Sorin Iliesiu.

Crin Antonescu si-a asumat aceasta propunere, recunoscand ca a fost initiatorul ei. "In consecinta, am cerut eu propunerea pentru excludere a domnului senator Iliesiu, pentru a da un semnal foarte clar ca PNL nu e o sala de asteptare unde poposesc unii senatori si deputati, e un partid liber dar organizat, unde nu orice natarau poate vorbi orice in orice moment. Au fost 67 de voturi pentru, doua impotriva si trei abtineri", a spus presedintele PNL.

Liberalii se reunesc, marti, de urgenta in sedinta. Antonescu cere confirmarea mandatului sau

Antonescu a sugerat ca Partidul National Liberal a iesit intarit din framantarile politice ale ultimelor saptamani, spunand ca nu va mai fi nevoie de alte intalniri la varful PNL. "Am convenit ca acesta sa fie ultimul BPN extraordinar pana la europarlamentare. Am stat atat de mult aici ca sa nu mai fie nevoie de altul", a spus Antonescu.

Sorin Iliesiu: Exista multi liberali nemultumiti de aceasta criza politica artificiala

Masura excluderii lui Iliesiu a fost luata la o zi dupa ce senatorul i-a cerut lui Crin Antonescu sa faca un pas in spate si sa il lase pe Calin Popescu Tariceanu sa preia conducerea PNL, pentru ca partidul sa ramana la guvernare alaturi de PSD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News