Antonescu: Alianta cu PC ne duce intr-o perioada noua in politica romaneasca (Video)

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 11:31793 citiri
Antonescu: Alianta cu PC ne duce intr-o perioada noua in politica romaneasca (Video)
Foto:Realitatea TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca spera ca prin realizarea Aliantei PNL-PC se intra intr-o noua perioada politica, una care sa schimbe Romania.

"Cred ca decizia aceasta va fi validata de Delegatia Permanenta si de azi sper sa intram intr-o perioada noua in viata politica romaneasca. Intru in aceasta actiune si in noua etapa cu toata increderea, cu toata onestitatea si sper sa facem ceva ca situatia Romaniei sa se schimbe", a spus liderul PNL.

Antonescu a spus ca spera ca si discutiile cu PSD sa avanseze cat mai curand.

"O sa avem si azi o intalnire cu PSD, sper ca lucrurile sa avanseze si pe acest front cat de repede se poate".

Antonescu a mai fost intrebat si despre aluziile presedintelui Basescu referitoare la o presupusa colaborare a sa cu Securitatea si a raspuns acuzand presa ca nu a reactionat suficient de vehement la aceste acuze.

"Pe mine nu ma dezamageste reactia presedintelui, e un om care pescuieste in ape tulburi, e un "modest mahalagiu". Asteptam un raspuns din partea presei, credeam ca raspunsul normal...era firesc sa fie o presiune asupra presedintului. E promiscuitatea in care se scalda presa romaneasca si marii ei analisti", a mai spus Antonescu.

De partea cealalta, presedintele PC, Daniel Constantin a declarat ca "alianta cu PNL pleaca din necesitatea oamenilor de a schimba ceva. Am facut-o atat de repede ca oamenii nu mai pot suporta".

Comentarii
conti
rank 5
O sa avem si azi o intalnire cu PSD, sper ca lucrurile sa avanseze si pe acest front cat de repede se poate".
conti
rank 5
Antonescu: Alianta cu PC ne duce intr-o perioada noua in politica romaneasca