Greșeala fatală făcută de femeia ucisă în accidentul provocat intenționat de soțul turbat de gelozie. Un mesaj trimis greșit a stârnit furia: ”O omor, o bag în stâlp” VIDEO

Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 04:00
18008 citiri
Greșeala fatală făcută de femeia ucisă în accidentul provocat intenționat de soțul turbat de gelozie. Un mesaj trimis greșit a stârnit furia: ”O omor, o bag în stâlp” VIDEO
Șoferul a tras brusc de volan și a intrat cu viteză în piciorul metalic al unei pasarele FOTO / captură video Antena3

Cristian S., bărbatul de 43 de ani care a produs intenționat un accident pentru a-și ucide soția, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor calificat și plata unor daune morale în valoare de 300.000 de euro.

Crima s-a produs în dimineața zilei de 2 aprilie 2022, în cartierul Pipera din București. Mașina în care se aflau criminalul și partenera sa de viață s-a izbit puternic de piciorul metalic al unei pasarele. Impactul a fost fatal pentru femeia care stătea pe scaunul din dreapta șoferului. Anchetatorii au dovedit că accidentul a fost produs cu intenție, iar totul a fost premeditat cu mult timp înainte.

Bărbatul era turbat de gelozie, suspectându-și partenera că avea o relație extraconjugală. Cei doi, la rândul lor, aveau o viață de familie complicată. Deși divorțați din 2017, locuiau încă împreună în aceeași casă. Individul nu a vrut să accepte situația confuză și refuza cu încăpățânare ca fosta soție să-și refacă viața alături de o altă persoană. Un mesaj de dragoste, trimis de femeie din greșeală fostului ei soț, a declanșat furia criminalului. Și-a dat seama că acele cuvinte frumoase erau adresate amantului, dar au ajuns accidental la el.

Mesajul care a declanșat furia

”Te iubesc. Mi-e dor de tine” este mesajul trimis din greșeală de femeie soțului ei, deși ar fi trebuit să ajungă la bărbatul cu care avea o relație de ceva timp. Cristian S. bănuia că partenera lui este infidelă, iar atunci a avut și dovada, pentru el divorțul fiind doar o formalitate.

O captură de ecran cu acest mesaj a fost trimis rudelor femeii tocmai pentru a dovedi adulterul, exprimând în clar intenția de a-și ucide fosta soție: ”O omor. O bag în stâlp” a fost amenințarea trimisă unui apropiat citat ulterior ca martor în dosar.

Amenințările cu moartea erau la ordinea zilei în această familie, femeia fiind dese ori bătută și înjurată chiar de față cu părinții și cu copiii cuplului. Așa se explică de ce nimeni n-a crezut că de data aceasta amenințarea se va concretiza în faptă. Atât frații victimei, cât și colegii de serviciu erau la curent cu teribilul coșmar prin care trecea femeia și știau că fostul soț este răzbunător și amenință cu moartea. Planul femeii era să se mute la Constanța împreună cu noul ei partener de viață, dar nu a mai avut timp. Mesajul trimis greșit a grăbit planurile criminalului.

Cristian S. își construise bine planul. A insistat în ziua crimei să-și conducă fosta soție la serviciu. Pe drum, în zona cartierului Pipera, a accelerat, a tras de volan dreapta și a intrat cu viteză în piciorul metalic al unei pasarele. Impactul a fost fatal pentru femeie. Se afla pe scaunul din dreapta față și nu purta centură. Și șoferul a fost rănit, dar nu grav.

În timpul cercetărilor a încercat să scape basma curată, insistând că totul a fost un accident de circulație, invocând tot felul de motive care să justifice în fața poliției de ce a făcut manevra bruscă: ba că a fost orbit de farurile altui autoturism, ba că a forțat o depășire. Minciunile nu au ținut, accidentul produs intenționat fiind filmat de camerele de supraveghere. În plus, expertiza informatică a telefoanelor victimei și criminalului, dar și mărturiile copiilor ale rudelor și colegilor de muncă au relevant intenția din spatele accidentul care ar fi trebuit să mascheze crima.

”În esenţă, inculpatul şi-a construit întreaga apărare pe ideea potrivit căreia în faţa legii i se poate recunoaşte dreptul la un tratament preferenţial bazat pe inducerea în eroare a organelor judiciare prin depoziții mincinoase, toate acestea constituind elemente de natură a contura prezumţia că inculpatul nu a înţeles pericolul şi consecinţele faptei sale”, se arată în motivarea instanței Tribunalului Ilfov care a decis ca individual să primească o pedeapsă de 22 de ani de închisoare.

Pentru că nu avea antecedente penale, instanța renunțat să aplice pedeapsa maximă de închisoare pe viață. Sentința Tribunalului Ilfov, din 14 februarie 2024, nu este definitivă.

Poliția din Germania a arestat un cetățean rus care a înjunghiat mortal doi bărbați ucraineni VIDEO
Poliția din Germania a arestat un cetățean rus care a înjunghiat mortal doi bărbați ucraineni VIDEO
Autoritățile germane au arestat, sâmbătă seară, 27 aprilie, un cetăţean rus suspectat de uciderea a doi cetăţeni ucraineni într-un mic oraş din sudul Germaniei, relatează dpa. Doi...
Crimă odioasă comisă de un român: ”Recunosc. L-am bătut până l-am omorât”. Criminalul va sta după gratii 30 de ani
Crimă odioasă comisă de un român: ”Recunosc. L-am bătut până l-am omorât”. Criminalul va sta după gratii 30 de ani
Daniel Ispas, un român în vârstă de 45 de ani, stabilit în Italia, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după ce l-a ucis pe Mario Piozzi, managerul unei săli de jocuri de noroc din...
#crima, #accident intentionat, #femeie omorata, #accident Pipera , #crima