Profesorul ucigaș din Cluj își punea partenera de viață să-i trimită mesaje doar la ore pare. De ce a fost dat afară de la universitate

Joi, 26 Mai 2022, ora 13:38
15404 citiri
Profesorul ucigaș din Cluj își punea partenera de viață să-i trimită mesaje doar la ore pare. De ce a fost dat afară de la universitate
Bărbatul suspectat de crimă pe care îl caută poliția FOTO Facebook/ Iosefina Iosefina Pascal

Au apărut noi informații în cazul femeii de 30 de ani dată dispărută după ce în weekend a mers în excursie la Răchițele, împreună cu partenerul ei și a fost găsită moartă miercuri, 25 mai, în zona unei benzinăriei dezafectate din județul Bihor.

Aceasta avea multiple leziuni la nivelul feței, iar trupul îi era acoperit cu saci negri și cu crengi uscate, potrivit surselor din cadrul anchetei.

Suspect în cazul acestei crime este chiar prietenul tinerei, fost profesor universitar cu un trecut violent.

Bărbatul ar fi ucis-o sâmbătă, 21 mai, când erau la munte, apoi i-a abandonat cadavrul.

Potrivit surselor Antena 3, într-un acces de furie, iubitul ei ar fi strangulat-o, apoi a dus-o într-un loc retras.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, bărbatul a mers apoi să mănânce in zona Aleșd. De acolo, nu mai apare pe camere.

Bărbatul căutat acum de poliție, dat în urmărire națională și în consemn la frontieră, este un arădean de 43 de ani, Bone Ferenc, fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca.

Acesta a fost condamnat în luna martie 2021 (sentință care nu este definitivă) la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe după ce și-a bătut prietena de atunci în plină stradă.

Întreaga agresiune a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar în urma acesteia Bone Ferenc a fost concediat de la universitate.

Bărbatul era foarte atent cu femeile până le cucerea, apoi avea un comportament bizar. Își punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 20.40. Dacă fetele nu țineau cont de aceste exigențe și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent.

Acesta cumpăra doar produse ce aveau preturi pare.

Bărbatul este căutat de polițiști

”Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

Persoanele care pot furniza orice informații despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!”

Polițiștii au dat în consemn autoturismul cu care bărbatul s-a deplasat, o mașină gri metalizat cu numere de Arad.

Tânăra era membră UDMR

Tânăra era membră UDMR, potrivit https://www.stiridecluj.ro/social/tanara-disparuta-din-cluj-care-a-fost-gasita-moarta-era-membra-udmr-continua-sa-faci-minuni-acolo-sus-bea.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, UDMR a precizat că femeia era membră activă a partidului. Colegii o cunoșteau ca pe un om „creativ” și definit de sensibilitate.

„Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor. O cunoșteam ca pe un om creativ, era definită de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!", se arată mesajul apărut pe pagina de Facebook al RMDSZ.

Caz revoltător pe aeroport. O tânără de 21 de ani, la un pas de moarte după ce a băut cafea de la un automat
Caz revoltător pe aeroport. O tânără de 21 de ani, la un pas de moarte după ce a băut cafea de la un automat
La un pas de moarte după ce a băut o cafea din aeroport. Este povestea incredibilă a unei tinere de 21 de ani, care lucrează pentru o companie aeriană. Aceasta se afla pe aeroportul Son Sant...
Incident uluitor într-o școală din Cluj-Napoca. O elevă a căzut de la etaj în timpul orei de engleză, în prezența colegilor şi a profesoarei
Incident uluitor într-o școală din Cluj-Napoca. O elevă a căzut de la etaj în timpul orei de engleză, în prezența colegilor şi a profesoarei
O elevă de 16 ani a căzut luni, 22 aprilie, de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale "Romulus Ladea" din Cluj-Napoca, a suferit traumatisme şi a fost transportată la spital. Incidentul a...
#crima, #Cluj Napoca, #tanara, #profesor universitar, #violenta, #comportament , #crima