UPDATE Crimă oribilă în Olt: Un bărbat și-a lovit în cap iubita cu o secure pentru că ar fi băut mai mult decât el

Miercuri, 10 Ianuarie 2024, ora 14:49
1991 citiri
UPDATE Crimă oribilă în Olt: Un bărbat și-a lovit în cap iubita cu o secure pentru că ar fi băut mai mult decât el
Poliţia FOTO: romanialibera.ro

Un bărbat din Olt a fost reținut de polițiști după ce acesta și-a omorât iubita, pe care a lovit-o cu o secure în zona capului pentru că ar fi băut mai mult decât el.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au anunţat, miercuri, că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seara, 9 ianuarie, despre faptul că, la o locuinţă de pe strada Victoriei, din oraşul Piatra-Olt, un bărbat ar fi lovit o femeie cu securea în zona capului.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârşcoveni, judeţul Olt”, au transmis poliţiştii.

Ei au precizat că, în urma agresiunii, femeia a decedat.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru omor calificat.

UPDATE

”În cursul zilei de 09.01.2024, lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel către Poliţia oraş Piatra-Olt, cu privire la faptul că, la data de 09.01.2024, în jurul orei 20:30, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I. (42 ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.–V.(34 ani), acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, respectiv cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i victimei leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia”, au precizat procurorii.

Specialiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală au precizat că victima a suferit “multiple plăgi tăiate, plagă tăiată-despicată cu dimensiunile cuprinse între 1,5-9 cm, multiple dungi echimotice, multiple zone echimozate, multiple mărci traumatice, de formă pătrată/dreptunghiulară, fractură humerus stâng, deformarea anormală a cutiei toracice, sub rezerva autopsiei medico-legale”.

Anchetatorii au transmis că moartea femeii a fost violentă.

“Moartea acesteia a fost violentă şi s-a datorat cu cea mai mare probabilitate hemoragiei interne, consecinţa unui politraumatism, leziunile traumatice multiple care s-au constatat cu ocazia examinării s-au putut produce prin lovire repetată cu corp dur tăietor/despicător, moartea putând data din 09.01.2024”, a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Poliția din Germania a arestat un cetățean rus care a înjunghiat mortal doi bărbați ucraineni VIDEO
Poliția din Germania a arestat un cetățean rus care a înjunghiat mortal doi bărbați ucraineni VIDEO
Autoritățile germane au arestat, sâmbătă seară, 27 aprilie, un cetăţean rus suspectat de uciderea a doi cetăţeni ucraineni într-un mic oraş din sudul Germaniei, relatează dpa. Doi...
Crimă odioasă comisă de un român: ”Recunosc. L-am bătut până l-am omorât”. Criminalul va sta după gratii 30 de ani
Crimă odioasă comisă de un român: ”Recunosc. L-am bătut până l-am omorât”. Criminalul va sta după gratii 30 de ani
Daniel Ispas, un român în vârstă de 45 de ani, stabilit în Italia, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după ce l-a ucis pe Mario Piozzi, managerul unei săli de jocuri de noroc din...
#crima, #Olt, #secure, #concubina, #conflict spontan , #crima