Un fost miner și-a ucis soția sfâșiind-o cu dinții din cap până în picioare. Crima feroce i-a adus 25 de ani de închisoare

Miercuri, 05 Octombrie 2022, ora 22:12
9259 citiri
Un fost miner și-a ucis soția sfâșiind-o cu dinții din cap până în picioare. Crima feroce i-a adus 25 de ani de închisoare
Criminalul din Gorj, condamnat la 25 de ani de închisoare FOTO arhiva

Un fost miner din Gorj, acuzat că și-a omorât soția lovind-o cu ferocitate și mușcând-o efectiv până la sânge, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, sentința tribunalului nefiind definitivă.

Crima s-a petrecut în locuința soților Bobocescu din comuna gorjeană Turburea, în seara zilei de 26 martie 2022, pe fondul unui episod de sadism extrem, provocat de gelozie.

Gheorghe Bobocescu (55 de ani) a declarat în fața anchetatorilor că în ziua premergătoare crimei și-a văzut soția în curtea casei însoțită de fratele lui, într-o ipostază intimă. Între cei doi s-a iscat un scandal, în timpul căruia soția ar fi recunoscut că a mai avut relații extraconjugale și cu alți bărbați din comună.

Orbit de gelozie, Gheorghe a început să-și lovească soția cu bestialitate, i-a sărit în repetate rânduri cu picioarele pe piept, apoi a început efectiv să o muște până la sânge.

În timpul necropsiei, medicii legiști au găsit pe corpul femeii zeci de răni, cele mai multe prin mușcare. Pur și simplu, criminalul a sfâșiat-o din cap până în picioare, mușcând-o inclusiv de urechi, de față, de sân, de pubis, de picioare și de mâini. Ferocitatea cu care și-a ucis soția a fost remarcată chiar și de către anchetatori care au menționat acest aspect în actul de acuzare ca faptă agravantă.

”(…) a lovit victima cu intensitate deosebită, aplicându-i lovituri repetate cu şi de corpuri dure în zone vitale, respectiv, ficat şi plămân, precum şi prin muşcare, determinând leziuni ale organelor interne sus-menţionate, incompatibile cu viaţa, rezultând hemoragie internă şi decesul victimei. Prin durata agresiunii şi prin intensitatea ei, acţiune ce denotă ferocitate, s-au produs victimei suferinţe intense şi de lungă durată ce depăşesc suferinţele inerente acţiunii de ucidere, fapta fiind săvârşită astfel prin cruzimi”, se arată în actul de acuzare.

Legiștii pur și simplu nu au putut să stabilească exact care a fost rana care a dus la decesul victimei, în certificatul medicolegal fiind menționată o lungă înșiruire de leziuni fatale. Femeia a fost lovită cu piciorul, cu atâta intensitate, încât avea ficatul, coastele și plămânii zdrobiți, moartea fiind produsă de un cumul de factori, ”respectiv, multiple leziuni de violenţă care s-au putut produce prin loviri repetate cu şi de corpuri dure, muşcare, aspect care evidenţiază că acţiunea violentă a inculpatului a depăşit cu mult ceea ce era necesar pentru a-i fi produs decesul victimei”.

Gheorghe Bobocescu a fost arestat preventiv și trimis în judecată în luna mai 2022 și după doar trei termene de judecată a și fost condamnat. Judecătorii nu au acordat circumstanțe atenuante și au decis să-l condamne la 25 de ani de închisoare.

Victima, M. Bobocescu fusese agresată în mod repetat de soțul ei, a cerut chiar în luna februarie a acestui an și un ordin de protecție, însă bărbatul nu l-a respectat. A fost reținut de poliție, dar procurorul de caz nu a dispus arestarea preaventivă a acestuia, invocând ”o inconstanţă în declaraţiile persoanei vătămate”, motiv pentru care Bobocescu a revenit la domiciliu.

O lună mai târziu avea să-și calce la propriu soția în picioare și să o sfâșie. Când polițiștii din comună au fost chemați la fața locului, criminalul i-a întâmpinat plin de sânge, inclusiv la gură.

Și-a recunoscut fapta imediat, explicând că pur și simplu nu s-a putut opri, fiind într-o stare de agitație pe care nu a putut să o explice.

În prezent criminalul este în arest preventiv și așteaptă sentința definitivă.

Administratoarea unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal. Primele informații din anchetă
Administratoarea unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal. Primele informații din anchetă
O femeie, administrator al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal joi seară, 28 martie, de un bărbat. ”La data de 28 martie 2024, în jurul orei 19.10, Poliţia...
Scandal în trafic terminat cu o crimă. Un bărbat a fost lovit mortal de agresorul supărat pe modul în care și-a parcat mașina
Scandal în trafic terminat cu o crimă. Un bărbat a fost lovit mortal de agresorul supărat pe modul în care și-a parcat mașina
Un bărbat de 50 de ani din judeţul Prahova a fost omorât, în stradă, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat. Agresorul, nemulţumit de felul în care celălalt parcase...
#crima, #gorj, #Tribunal, #condamnare, #inchisoare , #crima