Femeia suspectată că și-a ucis fata de 12 ani, filmată de un coleg în Spania: „Dacă eram criminală, nu te omoram până acum?”

Miercuri, 07 Iunie 2023, ora 14:18
5113 citiri
Femeia suspectată că și-a ucis fata de 12 ani, filmată de un coleg în Spania: „Dacă eram criminală, nu te omoram până acum?”
Românca bănuită că este implicată în uciderea fetei sale luată la întrebări de colegii de cameră din Spanai FOTO captură video antena3.ro

Mama fetiței de 12 ani, al cărei cadavru a fost găsit ascuns în lada canapelei, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost audiată în Spania prin intermediul sistemului de videoconferință și ulterior lăsată în liberate.

Românca se îndreaptă acum spre România.

Femeia a declarat oamenilor legii că nu are nicio legătură cu moarte fiicei sale. Totuși, chestionată de românii, colegi de muncă, femeia a avut o reacție halucinantă atunci când i s-a reproșat că nu-și plânge fiica moartă. Dialogul a fost filmat de unul dintre colegii de cameră ai femeii.

Muncitorii au văzut cazul la știri, iar când au văzut poza româncei suspectată în oribilul caz de omor s-au gândit să o filmeze în timp ce o întrebau detalii cu privire la ea și la fiica ei.

Iată întreaga conversație din filmare:

”Ce zice aici... fii-ta, s-au făcut analizele ADN și este o copilă de 12 ani, găsită legată într-un sac. Crezi că mint?”, se aude vorbind bărbatul care filmează.

Mama fetiței: „Eu de unde să știu. Dacă eu mă sculam la patru dimineața și plecam cu mama, fata a plecat la taică-su. ”

Bărbatul care filma: „Tu nu plângi după fata ta..”

Mama fetiței: „Nu pot, mă înțeapă în piept, dar nu pot”

Bărbatul care filma: „Pentru că ești în panică mă, că ți-ai omorât copilul.”

Mama fetiței: „Nu am omorât pe nimeni, copilul era la mama.”

Bărbatul care filma: „Ai zis că copilul era bine la mama că stătea acolo și că te duci la muncă cu ea. Păi când te vedeai cu ea nu o întrebai dacă e bine copilul?”

Mama fetiței: „Eu nu sunt în relații bune cu soțul. Și fata când îmi zicea mami vreau la tati, eu o duceam cu mașina până acolo aproape, ea intra în curte și eu plecam.

Bărbatul care filma: „Deci pe 5 aprilie era în țară. Erai aici în Spania, lucrai cu noi?”

Mama fetiței: „Nu”

Bărbatul care filma: „Păi și copilul tău era sub pat. ”

Mama fetiței: „Dacă eram criminală, de ce vorbești aiurea, păi nu te omoram până acum?. Nu știu nimic. Dacă eu știam, nu spuneam?”

Bărbatul care filma: „Tu gândește-te ce le spui la poliție”

Mama fetiței: „Ce v-am spus și vouă: nu știu nimic. Le spun tot ce știu, nu am ucis pe nimeni, nu acopăr pe nimeni și nici eu nu știu cine a ucis-o pe fiica mea.”

Principalul suspect în cazul asasinării fetiței de 12 ani este concubinul mamei căutat acum de polițiștii din Spania, România și Olanda. În această țară se pare că ar fi călătorit ultima dată, dar informațiile despre locul în care s-a stabilit nu sunt certe. Există inclusiv informații că individul se ascunde tot pe teritoriul Spaniei, potrivit stiridiaspora.ro.

Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
În toată Europa, munca agricolă este dependentă de migrație. Încă dinainte de aderarea la Uniunea Europeană, sezonierii români mergeau la culesul recoltelor în Spania sau Italia. Intrarea...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#crima Bucuresti, #fata moarta, #romani Spania , #crima