Femeie de 34 de ani ucisă și îngropată pe malul apei. Criminalul a omorât-o în Brașov și a cărat cadavrul 10 kilometri

Vineri, 08 Iulie 2022, ora 20:42
11557 citiri
Femeie de 34 de ani ucisă și îngropată pe malul apei. Criminalul a omorât-o în Brașov și a cărat cadavrul 10 kilometri
Codruța este numele după care femeia era cunoscută în mediul lucrătoarelor sexuale din Brașov FOTO Arhiva familiei

O femeie în vârstă de 34 de ani din Braşov, a cărei dispariţie fusese sesizată la Poliţie în 1 iulie, a fost găsită moartă şi îngropată pe malul unei ape.

Principalul suspect este un bărbat care o plătise pe femeia care se prostitua la marginea Braşovului şi care a sugrumat-o în urma unui conflict spontan. Ulterior, el a cărat cadavrul pe o distanţă de peste 10 kilometri, până pe malul unei ape, unde l-a dezbrăcat şi îngropat la adâncime mică.

Dispariţia femeii de 34 de ani, mamă a patru copii, a fost anunţată la Poliţie de către concubinul acesteia în 1 iulie. Iniţial, bărbatul care ştia că femeia se prostituează nu a fost de acord cu mediatizarea cazului, însă patru zile mai târziu, în 4 iulie, a fost de acord ca fotografia acesteia să fie făcută publică, în speranţa că va putea fi găsită cu ajutorul celor care au văzut-o.

Femeia a fost găsită moartă şi îngropată pe malul unui râu, în apropierea localităţii Bod.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu, a declarat pentru News.ro că date din anchetă arată că femeia, care îşi câştiga existenţa din prostituţie la marginea Braşovului, la ieşirea către Feldioara, în ziua dispariţiei a mers într-o curte, pe un teren viran, cu un client care a racolat-o de pe marginea drumului. Acolo, în urma unui conflict spontan ale cărui cauze nu au fost stabilite, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a sugrumat-o.

După comiterea faptei, suspectul a plecat acasă cu bicicleta, la zece kilometri distanţă, în localitatea Bod. În jurul orei 22:30 el s-a întors la locul faptei cu un cărucior pe care îl folosea pentru a transporta butelii, a luat cadavrul şi l-a acoperit cu un cearşaf şi l-a dus peste 10 kilometri distanţă, în spatele unei fabrici, pe malul unei ape. Acolo a dezbrăcat trupul neînsufleţit şi l-a îngropat la 10-15 centimetri adâncime.

În urma unor percheziţii făcute, vineri, acasă la suspect au fost găsite poşeta femeii, geaca de piele a acesteia şi încălţămintea pe care o purta când a dispărut.

Suspectul a fost condamnat în anul 2015 pentru tâlhărie calificată, după ce a luat un taxi, a pus un cuţit la gâtul taximetristului şi i-a luat acestuia banii şi hainele de pe el. În 2019, agresorul a fost eliberat din închisoare cu 270 de zile înainte de termen, în baza Legii recursului compensatoriu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#crima Brasov, #prostituata brasov, #femeie ucisa, #criminal brasov, #codruta prostitutie brasov , #crima
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
4216 citiri.condoleante+