Noi detalii în cazul crimei macabre din Brașov. Cum au murit fiica și mama, găsite fără viață în curte

Luni, 18 Decembrie 2023, ora 12:17
11724 citiri
Noi detalii în cazul crimei macabre din Brașov. Cum au murit fiica și mama, găsite fără viață în curte
FOTO Arhivă Ziare.com

Audierile în cazul celor două femei găsite moarte la Hoghiz au stabilit că bărbatul femeii găsită carbonizată ar fi vorbit cu aceasta chiar în preajma morţii fiicei lor, iar discuţiile i-au trezit suspiciuni că s-ar fi întâmplat ceva rău.

"Din audieri s-a stabilit că evenimentul s-a produs când soţul femeii, respectiv tatăl celeilalte victime, se afla în cursă pe raza judeţului Prahova. Acesta ar fi vorbit la telefon cu soţia sa în jurul orei 16.00, discuţie care i-ar fi trezit suspiciuni că la domiciliu se întâmplase ceva rău. Imediat după aceea a apelat-o pe fiica sa, care nu i-a răspuns, lucru care l-a determinat să apeleze la martorii care au descoperit cadavrul soţiei şi apoi au alertat poliţia", se arată într-un comunicat remis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit aceluiaşi document, concluziile preliminare ale medicului legist sunt că tânăra ar fi murit prin axfisiere, iar ulterior a decedat mama, care a fost găsită carbonizată.

"Concluziile preliminare ale medicului legist sunt că fiica, în vârstă de 24 de ani, a decedat în jurul orei 14.00-16.00, în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, consecinţa unei asfixii mecanice prin strangulare, cu un corp dur alungit, de către o altă persoană; mama, în vârstă de 45 de ani, a decedat în jurul orei 15.00-17.00, în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, consecinţă a unor arsuri de căi respiratorii superioare, ca urmare a unor arsuri prin flacără; la autopsie s-au constatat arsuri prin flacără pe întreaga suprafaţă corporală (carbonizare parţială)", au transmis procurorii braşoveni.

Totodată, din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că lângă mamă, care prezenta arsuri mai ales în partea superioară a corpului, se afla un recipient de plastic - un pet de 5 litri - carbonizat, în care anterior s-ar fi aflat combustibil şi care avea dopul desfăcut, precum şi o cutie de chibrituri, a precizat sursa citată.

Cele două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte, vineri seara. Tânăra, care era învăţătoare în localitatea Ticuş, a fost găsită în casă prezentând semne că ar fi fost asfixiată, iar mama acesteia în curte, carbonizată.

O nouă tenismenă de top a intrat în ”clubul mămicilor” din WTA. E campioană olimpică și fost număr 4 mondial
O nouă tenismenă de top a intrat în ”clubul mămicilor” din WTA. E campioană olimpică și fost număr 4 mondial
Campioana olimpică la tenis Belinda Bencic, în vârstă de 27 de ani, a devenit mamă. Sportiva elveţiană a adus pe lume, marţi, o fetiţă care se numeşte Bella. Bencic are de câţiva...
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
#crima Brasov, #fiica, #mama, #autopsie , #crima