Despre creditul cu selfie de la Credius - un IFN plasat în Top 10 de platforma XCredit

Advertorial
Vineri, 11 Noiembrie 2022, ora 19:14
8333 citiri
Despre creditul cu selfie de la Credius - un IFN plasat în Top 10 de platforma XCredit
FOTO: shutterstock.com

Credius este una dintre cele mai moderne instituții financiare nebancare, de unde poți împrumuta rapid sume între 2.000 lei și 50.000 lei cu un simplu selfie.

După încărcarea în cont a unei fotografii a cărții personale de identitate și a unui selfie, Credius promite că vei putea dispune de suma solicitată în maxim 5 minute.

Conform portalului financiar XCredit, la data publicării acestui articol Credius este singurul IFN ce acordă credite rapide online în orice zi și la orice oră, inclusiv în zilele nelucrătoare.

De ce să optezi pentru un credit online de la Credius?

Dincolo de aspectele menționate anterior, există mai multe motive pentru care Credius este una dintre cele mai bune opțiuni în materie de credite rapide online, fără acte și fără giranți.

La momentul publicării acestui articol, Credius se situează în Top 10 instituții financiare nebancare din Romania, oferind credite pentru persoane fizice 100% online, folosind tehnologiile ”no paper”, cât și prin rețeaua extinsă de puncte de vânzare din toata țara.

În plus, datorită inovațiilor și tehnologiilor inteligente pe care le-a implementat, Credius reinventează constant metodele de creditare.

Avantajele aplicării pentru un credit online Credius:

  • Credius este specializat în acordarea creditelor pentru nevoi personale și a creditelor pentru bunuri, în rate, pe termen scurt, mediu și lung.
  • Credius a schimbat complet abordarea tradițională în creditare și a transformat procesul de acordare a creditelor dintr-unul dificil, îndelungat și anevoios, într-unul simplu, rapid și liberalizat.
  • Este una dintre primele companii românești care a lansat tehnologii moderne de analiză a clientului, care simplifică la maxim acordarea creditului. Credius dispune de tehnologii avansate care îi permit acordarea instantanee a creditului.
  • Credius oferă credite 100% online, de la aplicare până la semnare. Poți aplica online oricând, rapid, fără timp pierdut, de acasă sau de la birou.
  • Oferă credite fără limită de vârstă, un produs ideal pentru categoria pensionarilor, care, de multe ori, nemaiavând statutul de salariați, nu sunt considerați eligibili de anumite instituții financiare.
  • Este o companie specializată în acordarea de credite online, credite de nevoi personale, credite pentru pensionari și credite pentru bunuri.
  • Oferă una dintre cele mai competitive dobânzi de pe piață (detalii mai jos).
  • Permite o perioadă de finanțare de minimum 6 luni – maximum 60 luni, la o sumă între 800 lei și 50.200 lei și un DAE de 45,69 % până la 525,05 %.

Dezavantaje:

  • Suma minimă ce poate fi împrumutată de 800 lei.
  • Perioada minimă contractuală de 6 luni.

Care sunt condițiile pentru a aplica la Credius?

La Credius totul este simplificat la maxim, inclusiv criteriile de eligibilitate pentru obținerea unui împrumut rapid. Iată care sunt condițiile:

  • Să ai vârsta de cel puțin 18 ani.
  • Să fii cetățean român cu domiciliul în România.
  • Să ai o vechime la locul de muncă de minim o lună.*

*Pentru verificarea veniturilor tale, Credius nu îți solicită adeverință de venit, extras de cont sau alte acte. Atât timp cât lucrezi în mediul privat iar veniturile tale sunt raportate la ANAF, întregul proces este 100% automatizat.

Cum aplici pentru un credit online Credius?

Credius se evidențiază prin aceea că a lansat primul credit online automatizat în proporție de 100%, care îți permite să obții un credit fără niciun fel de interacțiune umană. În plus, livrarea banilor către tine poate fi facută direct pe card, în doar 5 minute.

Tot ce trebuie să faci pentru a aplica este să completezi formularul online, aprobarea creditului efectuându-se instant. Întregul proces are loc online, în deplină siguranță, fără a fi necesar să te deplasezi.

Solutia de creditare furnizată de Credius se bazează pe cea mai performantă tehnologie de finanțare, oferindu-ți posibilitatea de a-ți rezolva problemele financiare cu zero interacțiuni fizice și zero timpi de așteptare, direct pe cardul tău.

Ce sumă poți împrumuta la Credius și pe ce perioadă?

Credius acordă împrumuturi de minim 800 lei și maxim 50.200 lei, cu aprobare rapidă 100% online. Pentru a înțelege exact ce dobândă ai de plătit pentru un credit și care sunt costurile totale ale împrumutului, îți oferim un exemplu pentru suma de 3.500 lei.

Pentru un credit în valoare de 3.500 lei, pe o perioadă de 24 de luni, te poți încadra la o rată a dobânzii de 38%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0% și un comision de analiză dosar de 200 lei. În aceste condiții, rata lunară va fi de 210,39 lei, DAE 55,10%, iar valoarea totală plătibilă la finalul contractului va fi de 5,249,36 RON.

*Informațiile furnizate erau valabile la data publicării, sunt orientative și nu au valoare contractuală. În conformitate cu notele interne ale Credius, oferta este personalizată și poate fi mai atractivă sau mai puțin atractivă față de cea expusă în exemplul de mai sus.

Info: Pentru că informațiile publicate în acest articol pot suferi modificări, te rugăm să accesezi site-ul XCredit pentru a ști exact care este suma pe care o poți împrumuta de la Credius, rata dobânzii și perioada de rambursare.

Cât durează aprobarea împrumutului Credius?

Spre deosebire de alte IFN-uri, Credius se mândrește cu probabil cea mai mică perioadă de așteptare pentru aprobarea unui credit. Această performanță se datorează unora dintre cele mai avansate tehnologii de verificare implimentate de Credius pentru a crește gradul de satisfacție al clienților.

La Credius poți obține un împrumut rapid, 100% online, cu timpi de așteptare zero!

Conform Credius, nevoia banilor, într-un timp cât mai scurt, stă la baza simplificării procesului și digitalizării acestuia. Implementarea acestei tehnologii economisește semnificativ timpul și eforturile clienților, oferindu-le acestora o experiență de creditare unică.

Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Bugetul României a ajuns într-o stare critică, avertizează din ce în ce mai mulți economiști. Sarabanda scumpirilor pe bandă rulantă, majorarea taxelor și a impozitelor reflectă cel mai...
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Un nou raport sugerează că Samsung ar putea introduce monitorizarea glicemiei în ceasurile sale inteligente de generație următoare, o inovație care ar putea transforma modul în care...
#creditus, #IFN, #xcredit , #credit