Un nou jucător în piața împrumuturilor financiare nebancare - Mai Mai Credit

Advertorial
Vineri, 14 Octombrie 2022, ora 09:00
7577 citiri
Un nou jucător în piața împrumuturilor financiare nebancare - Mai Mai Credit
FOTO: maimaicredit.ro

Pe 14 Octombrie 2022, s-a lansat oficial pe piața împrumuturilor financiare MAI MAI Credit, un brand românesc cu o ofertă de produse de creditare nebancare adresate persoanelor fizice.

MAI MAI Credit își propune să ofere o soluție online rapidă, sigură și comodă, la îndemâna tuturor aplicanților săi, prin acordarea creditelor de nevoi personale cu o valoare maximă de 10.000 lei, pentru orice situații neprevazute și orice nevoie personală.

„Ne-am propus să ducem experiența de aplicare pentru un credit într-o zonă familiară, solicitantul având minim de abilități necesare în cunoașterea și utilizarea smartphone-ului sau calculatorului.

Atât produsul în sine cât și aplicarea, acordarea și rambursarea sunt gândite pentru a fi intuitive și confortabile. Începem cu două produse de creditare, dintre cele mai solicitate de clienții romani, și ne dorim să devenim în fiecare zi mai buni în acest domeniu, din punct de vedere al inovării, al accesibilității serviciilor cât și al experienței oferite clienților, a precizat Daniel Soare CEO-ul companiei.”

Cele două tipuri de credite menționate sunt:

  • creditul de nevoi personale, cu sume până la 10.000 lei, rambursabil în rate fixe și egale pe termene de maxim 60 de luni, pentru micile planuri din viața noastră.
  • linia de credit, cu sume până la 3.000 lei și termen unic de rambursare 60 de luni, pentru situațiile neprevăzute și urgente. În acest caz, rambursarea este flexibilă și presupune plata lunară a unui minim de 5% din suma trasă din credit, plus dobânda aferentă perioadei de folosire dintre scadente.

Un avantaj ce vine în sprijinul tuturor aplicanților este că nu se percepe comision pentru analiza dosarului de credit și nici nu se percepe comision de administrare credit, iar pentru linia de credit procentul de dobândă aplicat în primele 30 de zile este de 0%. Costurile aplicate creditelor pot fi simulate în calculatorul de pe website-ul companiei, www.maimaicredit.ro, calculator care permite utilizatorilor înțelegerea produselor oferite de companie, dar și identificarea variantei optime pentru acoperirea nevoii și a capacității de rambursare proprii.

Iată mai jos câteva dintre detaliile creditelor MAI MAI Credit:

  • La momentul aplicării este necesar un singur document, cartea de identitate, o adresă de e-mail, un telefon mobil și un card bancar sau un cont IBAN, toate aparținând solicitantului de credit.
  • Aplicantul poate selecta suma și termenul creditului pe care îl dorește, apoi își poate alege data scadentă la ziua din luna în care știe că va dispune de fonduri suficiente pentru rambursarea obligației lunare de plată.
  • Aplicarea pentru credit este foarte facilă și comodă, având în vedere că prin scanarea/ fotografierea cărții de identitate, solicitantul nu mai este nevoit să introducă datele personale, acestea fiind preluate automat în aplicație.
  • Aprobarea creditului este automatizată, ceea ce face ca utilizatorul să poată obține creditul cu minim de efort, în orice moment al zilei, în orice zi a săptămânii, de oriunde s-ar afla; în 15 minute banii pot fi pe card.
  • Solicitanții cărora li se aprobă oferta de creditare au posibilitatea să selecteze și după aprobare suma și termenul care îi avantajează, oferta fiind una flexibilă.
  • În cazul în care optează pentru virarea sumelor pe card, banii pot ajunge la solicitant în câteva minute. Iar rambursarea ratelor poate fi automată în acest caz, prin debitarea directă a cardului la scadența aleasă.
  • Atunci când optează pentru virarea banilor în cont, suma creditului va fi disponibilă cel mai târziu în următoarea zi lucrătoare.
  • Pentru rambursarea creditului sunt puse la dispoziția clienților câteva metode facile: debitare directă din cardul înrolat, plată cu cardul direct din contul de client, transfer bancar prin ordin de plată sau numerar la cele 18.000 de puncte de plată PayPoint.
  • Fără garanții, fără adeverințe de venit, fără drumuri inutile la ghișeu și fără a pierde timp prețios așteptând aprobarea creditului și livrarea banilor. Totul 100 % online.

Pentru informații suplimentare, sugestii sau alte comunicări, vă stăm la dispoziție la adresa pr@maimaicredit.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#credit, #maimai credit, #imprumuturi financiare nebancare , #credit