Creditul rapid – soluția tuturor problemelor de ordin financiar

Advertorial
Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 17:44
6851 citiri
Creditul rapid – soluția tuturor problemelor de ordin financiar
credit FOTO: unsplsh.com

În viață fiecărui om apar situații în care veniturile periodice nu reușesc să acopere în totalitate anumite nevoi urgente. Fie că vorbim de probleme de natură medicală, fie cu o taxa de școlarizare sau de orice altă natură care trebuie achitată rapid sau chiar de o achiziție pe care vă doriți să o faceți, însă nu iți permiți să o acoperi integral, creditul rapid de la Smilecredit te ajută, fără prea multe condiții. Ai șansa să obții oricând, până la 2.000 de lei, pe care să îi returnezi în maxim doi ani de la semnarea contractului.

Aplica aici pentru un credit rapid de la Smilecredit și te bucuri de cele mai mari avantaje financiare și nu numai.

Se obține rapid și sigur

Principalul factor prin care Smilecredit se diferențiază de orice altă instituție financiara, este timpul redus de procesare a solicitărilor. Specialiștii noștri fac tot posibilul ca majoritatea cererilor să fie analizate în aceeași zi, iar banii să fie virați în următoarea zi lucrătoare.

Aplici din confortul propriei case

Un alt beneficiu este dat de simplificarea procesului birocratic. Am încercat să oferim cele mai rapide și eficiente soluții pentru toți clienții noștri și de aceea am implementat serviciul online. Cu ajutorul acestuia, oricine poate accesa un credit rapid direct din telefon sau computer, fară a mai fi nevoie să facă drumuri până la instituțiile financiare. Toate documentele se verifică și semnează digital, inclusiv contractul final. Chiar și banii sunt virați direct pe card; astfel, nu avem grijă doar de resursele financiare, ci avem în vedere și timpul fiecăruia dintre noi.

Condiții minime de acceptare

Ceea ce nu poate fi deloc de neglijat la metodologia de acordare a creditelor rapide Smilecredit sunt condițiile care trebuie îndeplinite în acest sens. Astfel, pentru a fi eligibil să obții o asemenea creditare, trebuie doar să ai vârstă legala de minim 18 ani și să deții o sursa de venit stabila, care să demonstreze faptul că vei putea acoperi ratele lunare. În plus, pentru a facilita pe cât posibil procesul, recomandam să ai un card de credit activ, pe care să primești finanțarea și prin intermediul căruia să achiți mai apoi ratele.

Tu setezi parametrii de creditare

Transparenta și încrederea sunt principalii piloni pe care se bazează Smilecredit. De aceea, pentru a le asigura o experiență cât mai plăcuta clienților noștri, le oferim libertatea de a-și stabili propriile condiții de împrumut. Mai exact, fiecare persoana care alege un credit rapid de la noi, are șansă să aleagă atât suma dorita, cât și perioada în care se angajează să restituie suma totala, dar și data în care să achite ratele lunare. Mai mult, pentru a avea o imagine completa asupra procesului, îi punem la dispoziție funcție de calculare în prealabil a ratelor și a sumei finale. Astfel, valoarea împrumutată se împarte la numărul de luni asigurate în contract, generandu-se o valoare finala la care se adaugă dobândă. Ceea ce se obține în final vă fi rata lunara, cu ajutorul căreia veți pute calcula ulterior și suma integrala de restituit, care nu vă fi cu mult mai mare decât cea împrumutată.

Dobândă fixă minimă

Avantajele financiare Smilecredit nu se concretizează doar în facilitatea acordării împrumuturilor, ci și în costurile pe care le presupune un astfel de serviciu. Așadar, pentru că ai noștri clienți să aibă garanția unei colaborări cât mai corecte și avantajoase, am decis că dobândă adăugată să fie fixa, fară posibilitate de modificare. Aceasta vă fi 1,1% din suma totala, raportat la numărul de zile contractuale. Ceea ce vă face că orice calcul să fie foarte ușor de făcut, fiecare persoana fiind în deplina cunoștință de cauza cu privire la sumele manipulate, la semnarea contractului.

Fără comisioane adăugate

Un alt detaliu foarte importat care ne diferențiază de concurenta este eliminarea comisioanelor adăugate. Comisioane pe analiza dosarului, de tranzacție sau alte forme sunt eliminate complet din proces, pentru a nu contura un cadru de colaborare nesigur pentru client. Aceste comisioane sunt cele care au condus la o reticenta din parte oamenilor în a apela la astfel de servicii și, prin felul în care alegem să ne raportam la creditele pe care le oferim, ne dorim să diminuam pe cât posibil aceasta tendință.

Flexibilitate crescută

Suntem conștienți de faptul că nimeni nu poate preîntâmpină situații neprevăzute. De aceea, deși am stabilit o dată fixă la care ar trebui să achitați lunar ratele, daca vă confruntați cu o situație care nu vă permite onorarea termenului, acest lucru nu vă reprezenta un motiv de stres. Înțelegem aceste lucruri și oferim posibilitatea amânării plații pentru cate zile este nevoie, cu condiția de a achita dobândă, plus penalizarea aferenta fiecărei zile.

Smilecredit își dorește să fie partener de încredere în rezolvarea rapida a problemelor de ordin financiar, fără a reprezenta un punct de stres pentru debitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#credit, #credit rapid , #credit