Lista de intoxicare a lui Felix Tataru: PSD, Orban si Gusa

Joi, 27 Martie 2008, ora 16:201713 citiri
Lista de intoxicare a lui Felix Tataru: PSD, Orban si Gusa

Conservatorul Codrin Stefanescu (foto) a afirmat, joi, ca informatia privind candidatura lui Ion Iliescu la Primaria Capitalei este "o intoxicare" ce face parte din strategia de "penibilizare a PSD", coordonata de Felix Tataru, informeaza NewsIn.

Candidatul Partidului Conservator la Primaria Capitalei a declarat ca in spatele stirii privind candidatura lui Ion Iliescu la Primaria Capitalei nu se afla Mircea Geoana si nimeni din echipa PSD, ci este "o intoxicare" ce "face parte din strategia de penibilizare a PSD, coordonata de echipa de la PD, condusa de Felix Tataru".

Codrin Stefanescu nu a precizat pe ce dovezi isi bazeaza acuzatia. "Urmeaza pe lista: Orban, eu si Cozmin Gusa", a mai spus Codrin Stefanescu.

Miercuri, presedintele PSD, Mircea Geoana, a infirmat informatiile aparute in presa conform carora Ion Iliescu ar fi interesat sa candideze pentru Primaria Bucuresti, din partea PSD.

"Nu, n-am auzit asa ceva. Cred ca este o usoara intoxicare. Ar fi un lucru interesant ca liderii cei mai importanti ai partidului sa se implice in cursa pentru Bucuresti, inclusiv pentru sectoarele Bucurestiului ", a comentat liderul social-democratilor.