Gusa: Daca Geoana nu aduna un nucleu de pesedisti, sa negocieze cu UNPR

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 20:531957 citiri
Gusa: Daca Geoana nu aduna un nucleu de pesedisti, sa negocieze cu UNPR
Foto: Arhiva

Daca Mircea Geoana nu reuseste sa coaguleze in jurul lui "un nucleu de pesedisti aducatori de voturi", atunci ar trebui sa negocieze de unul singur intrarea in Uniunea Social-Progresista, patronata de UNPR.

"Mircea, daca nu va reusi sa coaguleze repede un nucleu de pesedisti aducatori de voturi, nu ma refer la orice fel de pesedisti, pesedisti aducatori de voturi, gen Vanghelie, in spatele sau, va trebui, la un moment dat, sa-si negocieze intrarea cvasisingulara intr-o formatiune politica sau intr-un bloc.

Singura sansa pe care o vad in acest moment este Uniunea Social-Progresista, care se va lansa in luna decembrie si al carei program a fost scris de catre prietenul lui, Cristi Diaconescu", a declarat, marti, Cozmin Gusa.

Fostul consilier al lui Geoana sustine ca nu ar trebui sa existe incompatibilitati intre fostul pesedist si UNPR: "Nu ar avea motive sa existe incompatibilitati. Cred ca a ratat o sansa, i-ar fi stat mult mai bine sa fie un presedinte al Senatului sustinut de catre UNPR, in acest moment, decat un senator independent fara potential de a atrage oameni politici".

"Cred ca Mircea nu a gandit pragmatic acest moment, dar poate este si explicabil pentru el, e prea dureros ce s-a intamplat si atunci a lasat pragmatismul pe un fel de inversunare. Mi s-a intamplat si mie, am fost si eu la filmul asta... Il inteleg", a mai spus Gusa despre Geoana.