Gusa, consilierul lui Geoana pentru zona Transilvania

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 15:401692 citiri
Gusa, consilierul lui Geoana pentru zona Transilvania

Fostul lider al PIN, Cozmin Gusa, va fi consilier al presedintelui PSD Mircea Geoana pentru zona Transilvania.

Contactat de Mediafax, Gusa nici nu a confirmat nici nu a negat aceasta informatie, multumindu-se sa faca trimitere la declaratia facuta in cursul zilei la Academia Romana, potrivit careia va face toate eforturile pentru alegerea unui nou sef al statului.

"Reforma politica si profesionalizarea politicului sunt imposibile azi. Putem sa facem insa niste pasi. Iar in ceea ce ma priveste, asumandu-mi rolul si responsabilitatea - probabil pentru unii si vinovatia - pentru aducerea in functia de presedinte a actualului presedinte.

Primul pas cu care eu o sa incep este sa fac toate eforturile in 2009 pentru ca sa avem un nou presedinte care sa nu deteste competenta, care sa nu deteste profesionistii si care sa inteleaga ca probabil de sub cupola Academiei ar trebui sa plece marile idei si marile proiecte si, de ce nu, poate chiar viitorul presedinte al Romaniei sa plece tot din acest loc", a aratat Gusa.

Mircea Geoana este posibil candidat al PSD la Presedintie. Cozmin Gusa a anuntat, la sfarsitul lunii ianuarie, ca se retrage din politica.

Comentarii
Vasi
rank 5
Surprinzatoare usurinta cu care acest individ, care a dovedit in numeroase cazuri ca nu e bun de nimic, se...
cioclu_rosu1
rank 4