Gusa: Basescu, "acel mort" prin care institutiile statului vorbesc. Nu face decat sa enerveze

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 23:43
5299 citiri
Gusa: Basescu, "acel mort" prin care institutiile statului vorbesc. Nu face decat sa enerveze
Foto: Arhiva

Analistul politic Cozmin Gusa a declarat, luni seara, ca Traian Basescu poate fi asemanat cu "mitul lui El Cid", deoarece presedintele este "ca acel mort" prin care institutiile statului vorbesc, sustinand astfel ca presedintele tarii este "un tip foarte egoist" si "antipatic".

"Cand ma uit la Basescu imi vine un alt mit in minte, este mitul lui El Cid. Eu il vad pe Basescu in aceste conferinte de presa ca acel mort prin care institutiile statului vorbesc. El are putine de facut. Treaba asta ca nu il numeste pe Ponta este o gluma. Ponta este presedintele PSD-ului, castiga alegerile. In statutul PSD-ului presedintele partidului trebuie sa fie numit prim-ministru. Asta este statutul, ca la britanici", a spus Gusa intr-o emisiune la Realitatea Tv.

Analistul a adaugat ca prin declaratia pe care a sustinut-o Traian Basescu in aceasta zi nu a facut altceva decat "sa enerveze" poporul, precizand astfel ca presedintele tarii este "cel mai antipatic" om.

Basescu iese la atac: Au castigat romanii vreun leu din suspendarea mea?

"Scorul il stim (de la alegerile parlamentare n.r.). Basescu, prin ce a facut astazi, enerveaza din nou poporul. Om politic mai antipatic decat Basescu astazi, eu nu vorbesc de popularitate, eu vorbesc de antipatie, cum injura oamenii pe strada, el este cel mai antipatic saracul, din pacate pentru el. Nu i-as fi dorit sa ajunga in situatia asta, dar s-a pus singur in situatia asta si a ajuns acum la sfarsit de mandat sa incerce sa faca fel si fel de negocieri. Dar il cunoastem cu totii pe Traian Basescu", a comentat el.

Basescu: De dragul fotoliului de presedinte nu negociez institutiile statului. Exclus!

"Traian Basescu este un tip foarte egoist. Pe el il intereseaza foarte putin despre Romania. Ca daca l-ar fi interesat despre Romania in anii acestia de mandat pe care i-a avut mai si facea ceva pentru Romania ca l-a ajutat toata lumea, pe rand, cu totii(...).

Ce sa credem din mesajul asta daca trebuie sa il interpretam? Daca ar fi fost foarte ingrijorat de Romania am fi simtit cu totii de la aceasta masa si din fata televizorului. Nu a fost ingrijorat de Romania. El este ingrijorat de propria sa soarta si de ceea ce face (...). Acum el isi negociaza viitorul ca e totusi un om de 60 de ani. Mai are vreo 20 de ani de trait, sa ii dea Dumnezeu mai mult", a conchis Cozmin Gusa.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Cozmin Gusa Basescu, #Cozmin Gusa Basescu nominalizare Ponta , #Traian Basescu