De ce e suparat PSD pe Gusa

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 06:562387 citiri

Ne zic niste apt-combatanti ai social-democratiei de pe Dambovita ca supararea unei bune parti a partidului pe Cozmin Gusa, adus sa coordoneze mesajul pentru Transilvania si sa-i spuna lui Mircea Geoana cand sa mai taie din coada vulpii, n-are legatura cu vechile sicane dintre tanarul strateg si Ion Iliescu.

Ci cu faptul ca, avand acces la vizibilitate maxima datorita prieteniei cu Sorin Ovidiu Vantu - unul dintre motivele care l-au manat pe Geoana in lupta - , Cozmin Gusa poate manipula senzatiile publicului despre aripioarele cu apucaturi de biznis nu tocmai ortodox.

Iar tabara lui Marian Vanghelie, de pilda, care si-a ingrosat in ultima vreme rolul de sponsor de candidat prezidential, ar fi extrem de iritata ca ardeleanul cunoaste tot felul de chestii despre bani publici varsati in tescherele rosii, si le-ar putea azvarli in ochii electoratului, spre vesnica discretidare si dreapta scarbire.

Spaima cea mai mare e insa ca Gusa nu va recurge la santaj la televizor, ci in sanul partidului, or asta e greu de inghitit. Cum sa se lase tovarasii primeniti?